meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο όμιλος για την UNESCO τεχνών λόγου και επιστημών Ελλάδας σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης του λογοτεχνικού έργου "2 Ιστοριούλες για την Παγκόσμια Ειρήνη και την Αληθινή Αγάπη, Δώστε μου πίσω τον Αετό μου - Γλυκειά μας Σελήνη " της συγγραφέως και Δρος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννας Μάστορα.
 
Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μμ. στο Μέδαρο Υπατίας (στη συμβολή των οδών Πατησίων & Ηπείρου, έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου). Το λογοτεχνικό έργο έχει μεταφραστεί στην αγγλική και τη γαλλική γλώσσα και αφιερώνεται στα παιδιά όλου του κόσμου και στην Παγκόσμια Ειρήνη. Η εκδήλωση παρουσίασης τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
 
Για το βιβλίο μιλούν προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών και του Ολυμπιακού Κινήματος: Ντόρα Πάλλη, Υποδιευθύντρια Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Μέλος ΔΣ Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ο Δρ. Avtandil Mikaberitze, Ομότιμος Καθηγητής Κλασσικής Φιλολογίας
Πανεπιστημίου Τιφλίδας, Διευθυντής Γεωργιανού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Γεν. Γραμματέας Ομίλου UNESCO TLEE, ο Σπύρος Μερκούρης, Πρόεδρος ΜΚΟ Ορίζοντες Δράσεις, τ. Πρόεδρος Πολιτιστικών Πρωτευουσών Ευρώπης, ο Λαυρέντιος Δελλασούδας, Ομότιμος Καθηγητής της Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης της Γυμναστικής, (κρίκοι), Πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Εκπαιδευτικός, ο Γεώργιος Λιβέρης, Δημοσιογράφος, Συγγραφεύς, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Δρ. Κωνσταντίνα Παλαμιώτου, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Συγγραφεύς, τ. Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων και η Ανντίτα Πατσουράκη, Ιστορικός Τέχνης, Universite de Paris, I, Pantheon- SORBONNE.
 
Την εκδήλωση πλαισιώνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα:
Μουσική διεύθυνση και πιάνο: Αρχιμουσικός Πέτρος Ν. Πράκος
Σαξόφωνο: Κώστας Νούσιας
Τραγούδι: Νάγια Αγοραστού
Κείμενα διαβάζει ο Ηθοποιός και Αντιδήμαρχος Παλατιανής Νίκος Βερλέκης
Συμμετέχουν: Αλεξάνδρα & Ευαγγελία Μπελίτση
 
Ακολουθεί Δεξίωση.
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου