meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ


Χαριστική Δράση Μόδας

Έλα κι εσύ να προσφέρεις σε μια γιορτή αφιερωμένη στην αλληλεγγύη, την ανταλλαγή και τη δημιουργία!  Χάρισε τρόφιμα υποστηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη.  Διάλεξε second-hand ρούχα για σένα και την οικογένεια σου. Δες πώς μπορείς, με απλά βήματα, να μεταποιήσεις δημιουργικά τα ρούχα σου ή να φτιάξεις χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ. Το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχιας του Δήμου Ιλίου σε προσκαλεί στην 1η κοινωνική Χαριστική Δράση Μόδας που διοργανώνει...

Η δράση  έχει ως στόχο να καλλιεργήσει τις ανταλλακτικές σχέσεις μεταξύ της κοινότητας  και να δείξει έμπρακτα την αξία της επινοητικότητας και της δημιουργικότητας των πολιτών ως εργαλείο αντιμετώπισης των βιοποριστικών αναγκών.

 
Πότε: Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Που: Ικάρου 28 και Κάλχου 64, Ίλιον

Ώρες: Παρασκευή 14.00-17.00 / Σάββατο 11.00-14.00 / Κυριακή 11.00-14.00

Εισιτήριο: τρόφιμα για την υποστήριξη ατόμων που έχουν ανάγκη

 
*Όσοι εξυπηρετούνται ήδη από τις Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχιας του Δήμου Ιλίου εισέρχονται δωρεάν και δεν χρειάζεται να αποδώσουν τρόφιμα.


Κύκλος Εργαστηρίων Χαριστικής Δράσης Μόδας

Αφέσου στα χέρια των ειδικών για ένα 60λεπτο εργαστήριο με τις παρακάτω θεματικές, στη λογική του «φτιάξ’ το μόνος σου!». Πίστεψε, όπως κι εμείς, στην δεύτερη ζωή των ρούχων και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών τους. Με απλά βήματα, θα παρουσιαστούν στο κοινό έξυπνες και πρωτότυπες τεχνικές μεταποίησης, γνωριμίας με καινούρια υλικά, ιδέες ανανέωσης ρούχων, σύγχρονες τάσεις πλεξίματος, δημιουργικό μπάλωμα (patchwork), σύνθεση από ποιότητες και υφές, κ.α. Τα εργαστήρια θα συνοδεύει μουσική και μπουφές με χριστουγεννιάτικες νοστιμιές και λιχουδιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου