meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΩΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ PARTY ΤΟΥ BLOG "ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ" ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ!

 
Το Margarita's lounge cafe-bar στο Ίλιον γέμισε με πάρα πολύ κόσμο και η βραδιά της 4ης Οκτωβρίου γέμισε κέφι, χορό, τραγούδι, ζεστασιά, γέλια και διασκέδαση ως το ξημέρωμα, στο party του κοινωνικοπολιτικού blog "Με Άλλα Μάτια".
 
 
Την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Ζουγανέλης με το μουσικοχορευτικό show του και τα άκρως επίκαιρα κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα που έστειλε δίπλα στον νεαρό του φίλο Βαγγέλη Αυγουλά, ενώ πολλοί καλλιτέχνες, με και χωρίς αναπηρία, ενώθηκαν για χάρη του blog "Με Άλλα Μάτια" και διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους ως το πρωί!
 
 
Στην γιορτή μεταξύ άλλων παραβρέθηκανο Δήμαρχος Ιλίοου κ. Νίκος Ζενέτος, ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, η συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντάρας, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και συνεργάτες του Βαγγέλη Αυγουλά από το χώρο της Νομικής, της Τοπι΄κής Αυτοδιοίκησης και του αναπηρικού κινήματος.
 
 
 
Ο Βαγγέλης Αυγουλάς εμπνευστής και διαχειριστής του blog, συγκινημένος απόλαυσε τη βραδιά με τη μητέρα του και τους συνεργάτες του, χαμένος στις αγκαλιές των φίλων του όλων των ηλικιών που βρέθηκαν δίπλα του στη γιορτή για τα 100.000 και πλέον click στο  http://meallamatia.blogspot.com!
 
 
Αφιλοκερδώς πλην του Γιάννη Ζουγανέλη, πλαισίωσαω τη βραδιά οι καλλιτέχνες Παναγιώτης Μαρκοστάμος, Βασίλης Μαντζοράκης, Γρηγόρης Κραβαρίτης, Σάσα Τσίγκου, Θύμιος Τσιμπούρης, Στέλιος Τσεσμελής, Μιχάλης Βαρδαβάς, Ηλίας Φελέκης και Γιάννης Μίχος.
 
Δείτε αναλυτικότερα στα στιγμιότυπα από όλη τη βραδιά πατώντας στο
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου