meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΑΛΟ


Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στη Σητεία: Το group στο Facebook που προκαλεί σάλο!

Ως άλλοι τροχονόμοι, οι δαιμόνιοι φωτορεπόρτερ της Σητείας βγαίνουν στους δρόμους της πόλης και... ουαί κι αλίμονο σε όποιον παραβάτη τύχει και βρεθεί στο διάβα τους. Αυτοκίνητα που έχουν «καβαλήσει» πεζοδρόμια, σκαλοπάτια ή καταπατούν θέσεις αναπήρων δεν γλιτώνουν από τον φωτογραφικό φακό των φίλων του γκρουπ και στη συνέχεια παίρνουν τον δρόμο της δημόσιας έκθεσης στο Facebook.

Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στη Σητεία! Το δικό της γκρουπ στο Facebook, το οποίο έχει στόχο να «ξεσκεπάσει» όλους τους ασυνείδητους οδηγούς που παρκάρουν όπου βρουν και αψηφούν επιδεικτικά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έφτιαξε μια ομάδα ανθρώπων από την πόλη της Κρήτης, στην προσπάθειά της να δράσει πιο ενεργά κατά του παράνομου παρκαρίσματος.

Η κίνηση των ανθρώπων που δημιούργησαν το γκρουπ «Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στη Σητεία» θυμίζει πολύ εκείνη των πολιτών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διεκδικούσαν την «απελευθέρωση» των πεζοδρομίων από τα... γαϊδούρια των αστικών κέντρων. Με μία βασική διαφορά, ότι ο ασυνείδητος οδηγός που θα μπει στο στόχαστρό τους δεν θα βρει κολλημένο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο με το συμπαθές τετράποδο και την υποσημείωση «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω». Η... τιμωρία του θα είναι λίγο πιο σκληρή, αφού την επομένη κινδυνεύει να δει το αυτοκίνητό του σε κοινή θέα στο Facebook -με σβησμένες τις πινακίδες- και με όλα τα απαραίτητα σχόλια αποδοκιμασίας να συνοδεύουν τη φωτογραφία. Ως άλλοι τροχονόμοι, οι δαιμόνιοι φωτορεπόρτερ της Σητείας βγαίνουν στους δρόμους της πόλης και... ουαί κι αλίμονο σε όποιον παραβάτη τύχει και βρεθεί στο διάβα τους. Αυτοκίνητα που έχουν «καβαλήσει» πεζοδρόμια, σκαλοπάτια ή καταπατούν θέσεις αναπήρων δεν γλιτώνουν από τον φωτογραφικό φακό των φίλων του γκρουπ και στη συνέχεια παίρνουν τον δρόμο της δημόσιας έκθεσης στο Facebook.

 
Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου