meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

 
Στις 26 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο της Ακρόπολης.
 
Στην Ελλάδα ο πρώτος πτυχιούχος πανεπιστημίου με σύνδρομο Down.
 
Αθήνα
Ο Πάμπλο Πινιέδα, ο πρώτος πτυχιούχος πανεπιστημίου με σύνδρομο Down, θα βρεθεί στην Ελλάδα, την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο Μουσείο της Ακρόπολης, για τα δεύτερα γενέθλια της «Κορυφογραμμής».
 
Η «Κορυφογραμμή» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ως στόχο την υποστήριξη και προβολή νέων δημιουργών, την καλλιέργεια της έκφρασης και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας με αναφορά στον πολιτισμό και στο ευ ζην. Έως σήμερα έχει παρουσιάσει μέσω του portal korifogrami.gr, περισσότερους από 500 νέους δημιουργούς, με 1300 δημοσιεύσεις προσωπικών κειμένων, ποίησης, βιβλίου, θεάτρου και εικαστικών, προσελκύοντας πάνω από 74.000 μοναδικούς αναγνώστες από 86 χώρες. Επίσης έχει υλοποιήσει 5 μεγάλα events με άξονα τη δημιουργικότητα, τον κοινωνικό πολιτισμό και το παιδί.
 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και θα βραβευτούν οι:
  • Πάμπλο Πινιέδα: ο πρώτος στην Ευρώπη πτυχιούχος πανεπιστημίου στην ψυχολογία και τα παιδαγωγικά με σύνδρομο Down. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει ως ηθοποιός ερμηνεύοντας τον εαυτό του στην ταινία YoTambien (''Και εγώ επίσης'').
  • Σωκράτης Αλαφούζος: ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας ''Ο Μικρός Βασιλιάς'', με θέμα την παιδική κακοποίηση, που κατάφερε να αποσπάσει 12 διεθνή βραβεία σε αντίστοιχα διεθνή φεστιβάλ, από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Ινδία.
  • Μαριέττα Φαφούτη: συνθέτης και τραγουδίστρια που γνώρισε εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ύστερα από την αλλαγή του επαγγελματικού της προσανατολισμού.
  • Παναγιώτης Κοτρωνάρος: Life coach - ορειβάτης, αρχηγός της ελληνικής αποστολής κατάκτησης του Everest και ο μοναδικός εν ζωή Έλληνας ορειβάτης που έχει καταφέρει να ανέβει σε τρεις κορυφές πάνω από 8.000 μέτρα
Μη Κυβερνητικός Οργανισμός «Κορυφογραμμή»: www.korifogrami.gr - info@korifogrami.gr
 
Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστο στο 2106898323 (κα Ζωή Σφυρή).
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου