meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου σχετικά με το Πολυνομοσχέδιο της Δικομματικής Κυβέρνησης

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στην συνεδρίαση του την Πέμπτη 11.07.2013, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με το Πολυνομοσχέδιο της Δικομματικής Κυβέρνησης:

"Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου ενέκρινε κοινό ψήφισμα με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ιλίου με το οποίο καταγγέλλει το Πολυνομοσχέδιο της Δικομματικής Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ κατ' επιταγήν της τρόικας, των δανειστών και των επιχειρηματικών συμφερόντων, που πετάει στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρεί να δώσει ολοκληρωτικό χτύπημα σε εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις. Οι πρωτεργάτες της δημιουργίας του πελατειακού κράτους στην Ελλάδα, τώρα ευαγγελίζονται την αξιοκρατία και το "σκληρό ΑΣΕΠ", δείχνοντας το δρόμο για χιλιάδες επιπλέον απολύσεις, κυρίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 65 παρ. 1 του Ν. 3852/2010 "Πρόγραμμα Καλλικράτης" το κλείσιμο του Δήμου την Παρασκευή 12.07.2013 και την Δευτέρα 15.07.2013, ως αναγκαίο και μόνο μέσο υπεράσπισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ένδειξης έμπρακτης συμπαράστασης στη λαίλαπα που πλήττει τους εργαζόμενους σε αυτήν, με πρώτα θύματα τους Σχολικούς Φύλακες και την Δημοτική Αστυνομία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου ζητά:

  • Καμία απόλυση ή διαθεσιμότητα
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
  • Καμία ιδιωτικοποίηση". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου