meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ - ΔΩΡΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ


Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Αυγουλάς, οι οποίοι παρέδωσαν εκπαιδευτικό υλικό στη διευθύντρια του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς, την Τετάρτη 15 Μάη 2013.
 
Πρόκειται για δωρεά απαραίτητου παιδαγωγικού υλικού, κατάλληλο για τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, με σκοπό την καλύτερη απόδοσή τους, την κατάκτηση βασικών γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, απαραίτητων για την  καθημερινή διαβίωσή τους, σε μια προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά από την ελλιπή χρηματοδότηση  της πολιτείας.

 
Ο Δήμαρχος Ιλίου σημειώνοντας το σημαντικό ρόλο του διαδημοτικού Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ιλίου, κάλεσε τους γονείς να ξεκινήσουν εγκαίρως οι κοινές προσπάθειες της διευθέτησης του ζητήματος μεταφοράς των μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά και τους διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό τους, στηρίζοντας όλες τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η σχολική κοινότητα.
 
Η διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ιλίου κ. Ειρήνη Βερώνη, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ιλίου για την ευαισθησία του και τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ενώ στην παράδοση παρευρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεώργιος Κουκουλόπουλος, εκπαιδευτικοί του σχολείου και πολλοί γονείς.
 
 
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου και επικεφαλής της Νεολαίας Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ, των γονέων και των μαθητών με αναπηρία, καθώς και της κοινότητας της Ειδικής Εκπαίδευσης, ώστε το κουδούνι του σχολείου να μπορεί να χτυπά την ίδια μέρα στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς για όλους τους μαθητές!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου