meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΛΙΟΥ Κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ


Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας, πραγματοποίησε ευχέλαιο στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», υπέρ των νοσηλευομένων ασθενών και του προσωπικού.


Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη πλαισίωσαν πολλοί ιερείς από διάφορους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ στην επίσκεψη του στο νοσοκομείο τον συνόδευσε και ο Αντιδήμαρχος Ιλίου και επικεφαλής της Νεολαίας Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.Ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας μύρωσε τους παρευρισκομένους ενώ συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου, από τον Αντιδήμαρχο κ. Αυγουλά και ιερείς, επισκέφθηκε και σταύρωσε και τους κλινήρεις ασθενείς στους θαλάμους, ανταλλάσσοντας με όλους ευχές για Καλό Πάσχα, Υγεία και Γρήγορη Ανάρρωση.


Ήταν εμφανής η ψυχική ανάταση των ασθενών μετά την επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και την ενθάρρυνση που τους έδινε συζητώντας μαζί τους και παραπέμποντας στις παραβολές και στον Λόγο του Θεού για κάθε τους ανησυχία. Ο στόχος ήταν οι δεκάδες ασθενείς που δε θα μπορέσουν να εορτάσουν το φετινό Πάσχα στο σπίτι τους να νιώσουν λιγότερο μόνοι αυτές τις ημέρες, ενώ διανεμήθηκαν συμβολικά δώρα από την Ιερά Μητρόπολη λαμπάδες και πασχαλινά γλυκά.

 
 
«Η σεμνότητα, η ταπεινότητα, η δύναμη, η πραότητα και η αλληλεγγύη όπως έμψυχα τις εκφράζει ο Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, είναι ένας φωτεινός συνδυασμός και απαραίτητο συστατικό στο παράδειγμα ζωής το οποίο έχω και εγώ ανάγκη να ακολουθώ για τη συνέχεια της δικής μου διαδρομής», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Αυγουλάς εξερχόμενος από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου