meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

2013 ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ


Μπροστά σε γεμάτες κερκίδες και με πολλούς φίλους της έως και όρθιους στους γύρω χώρους, η οικογένεια της Ένωσης Ιλίου έκοψε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Κακούρης» στο Ίλιον, σε μία λαμπρή εκδήλωση.
 
«Το 2012 συμπληρώσαμε δέκα χρόνια ζωής στην Ένωση Ιλίου, μετά από τη συγχώνευση της Αρτέμιδος με τον Αστέρα Ζωοδόζου Πηγής. Δέκα χρόνια γεμάτα πρόοδο, επιτυχίες, ανόδους σε κατηγορίες και διακρίσεις που μας φέρνουν τα τμήματα ανδρών και γυναικών όλων των ηλικιών σε Μπάσκετ και Βόλεϊ», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ο Αντιδήμαρχος Ιλίου και Πρόεδρος της ομάδας, Γεώργιος Λιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους χορηγούς που πιστεύουν στις αξίες της ομάδας και τη στηρίζουν έμπρακτα παρά την κρίση, αλλά και τους εκατοντάδες γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια των έμπειρων προπονητών και γυμνωστών της ομάδας.


 
«Η μεγαλύτερη χαρά που πήρα από όλους τους φίλους και τα μέλη της Ένωσης Ιλίου το 2012, ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας να στηρίξουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης» τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Λιόσης.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος αλλά και οι Αντιδήμαρχοι και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου, τα μέλη του Δ.Σ. και οι έφοροι της ομάδας, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ κ. Πασιούρης μαζί με μέλη του Δ.Σ. του φορέα, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Δουβής, ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάτζαρης και πλήθος φιλάθλων κάθε ηλικίας.

 
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές της ομάδας που πέρασαν αυτή τη χρονιά σε κάποιο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., οι δύο μικρότεροι αθλητές της ομάδας, ηλικίας πεντέμιση ετών, πολλοί παλαιοί φίλοι και πολύτιμοι αρωγοί στη μακρόχρονη πορεία της Ένωσης Ιλίου, ενώ ξεχώρισε η απονομή βραβείων από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου Βαγγέλη Αυγουλά στις νεαρές παίκτριες της ομάδας, πρωταθλήτριες στο Βόλεϊ! Ιδιαίτερη αναφορά στην εκδήλωση έγινε στην ανδρική ομάδα μπάσκετ, που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική κατηγορία, διαφημίζοντας το Ίλιον στον υγιή κόσμο του αθλητισμού πανελλαδικά.

 
 
Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος σημείωσε ότι ο Δήμος Ιλίου στηρίζει τον υγιή αθλητισμό συνεχίζοντας να επιχορηγεί τις ομάδες της πόλης παρά την κρίση, επενδύοντας στις ακαδημίες και για χάρη των νέων γενεών, ενώ στάθηκε αλληλέγγυος σε κάθε προσπάθεια συγχώνευσης στο Ίλιον που θα προάγει το συμφέρον του τοπικού αθλητισμού και το φίλαθλο πνεύμα.


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου