meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ


           Σε όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα προπομπό των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο της Πεταλούδας στο Ίλιον την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΜΕΝ Ιλίου, για τους παίκτες και τις παίκτριες όλων των τμημάτων και τις οικογένειες τους.

            Ανάμεικτες ομάδες ανδρών και γυναικών χωρισμένες ανά ηλικία και κατηγορίες, έδωσαν μπροστά στους φίλους της ομάδας φιλικές αναμετρήσεις, με παρόντα όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΜΕΝ Ιλίου και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου κ. Βαγγέλη Αυγουλά.

            Ο κ. Αυγουλάς στο τέλος της εκδήλωσης, παρέλαβε εκ μέρους της Κοινωνικής Υπηρεσίας μεγάλη ποσότητα τροφίμων που συγκέντρωσαν τις προηγούμενες ημέρες οι φίλοι και τα μέλη της ομάδας για να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
            Με χαρά και έντονο το αίσθημα κοινωνικής προσφοράς παίκτες και προπονητές στήριξαν με αυτή τους τη χειρονομία τις δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, ενώ τα παιδιά από τα παιδικά τμήματα της ομάδας πρωτοστάτησαν σ’αυτή τη δωρεά στέλνοντας μήνυμα αγάπης και ελπίδας.
 
            Την εκδήλωση παρουσίασε ο παλιός Παραολυμπιονίκης και μέλος του Δ.Σ. της ΜΕΝ Ιλίου κ. Δημήτρης Αμπατζής, ενώ στο τέλος της γιορτής όλο οι παρευρισκόμενοι έλαβαν αναμνηστικά δώρα από τον Άγιο Βασίλη!

            Χορηγός του ανδρικού τμήματος της ΜΕΝ Ιλίου το νεανικό, ανεξάρτητο κοινωνικοπολιτικό blogMEALLAMATIA”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου