meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΠΑ .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 


Χαιρετισμός απο τον Κοσμήτορα της Σχολής Νομικών , Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητή κύριο Μιχαήλ Τσινισιζέλη και απο τον Πρόεδρο του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών , Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών , Καθηγητή κύριο Θεόδωρο Φορτσάκη . 


Ομιλίες - Παρουσίαση του τόμου από : 
-την Ακαδημαϊκό και ομότιμη Καθηγήτρια της Σχολής Νομικών , Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών , κυρία Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη . 
-τον Καθηγητή του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών ,Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών , κύριο Νικόλαο Αλιβιζάτο . 
-τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών , Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών , κύριο Αντώνη Καραμπατζό . 


Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών , Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του πρώτου τόμου της Ιστορίας της Νομικής Σχολής Αθηνών που συνέγραψε ο Ομότιμος Καθηγητής και τέως Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών , κύριος Ιωάννης Καράκωστας . 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη , 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30). 


Σας προσκαλούμε να παραστείτε . 


            Ο Πρύτανης                                                                    Ο Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής                        

Θεοδόσιος Ν. Πελεγρίνης                                                                     Θεόδωρος Π. Φορτσάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου