meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΘΕΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος Απεξάρτησης
ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρουσιάζει

«Παραμύθια ενάντια στην Εξάρτηση»
Βιωματικό εργαστήρι με τον Δρ. Στέλιο Πελασγό

Μια Κυριακή κάθε μήνα  από τις 10.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ.
Έναρξη : Κυριακή 21 Οκτωβρίου
Επόμενη ημερομηνία πραγματοποίησης του εργαστηρίου : Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδαγωγούς, γονείς, θεραπευτές, ψυχολόγους αλλά κι απλούς λάτρεις των μύθων και των παραμυθιών.

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).
Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης.
Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.
Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Λίγα λόγια για τον Δρ. Στέλιο Πελασγό
Ξεκίνησε την αναβίωση της προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης, της τέχνης του παραμυθά στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1991. Δίνει παραστάσεις και διδάσκει σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και το Λίβανο στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά. Είναι διδάκτωρ παιδαγωγικής με θέμα την πολλαπλή νοημοσύνη και την αφήγηση και συγγραφέας λογοτεχνικών και επιστημονικών βιβλίων. Μεγάλο μέρος του έργου του αφιερώνεται σε εύθραυστες ομάδες ανθρώπων. Το πρόγραμμα του "Παραμύθια ενάντια στην εξάρτηση" εφαρμόζεται πάνω από μια δεκαετία από το Υπουργείο Παιδείας Κύπρου. Ζει στο Βόλο και στο Πήλιο μαζί με την οικογένεια του, ζώα και δέντρα.


Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής :
1) e-mail : infostorytelling.gr - τηλ:6945155340

*Το εργαστήρι αφήγησης θα έχει κόστος συμμετοχής.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, Σταυροπούλου 29 – Πλατεία Αμερικής, τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 8653960-εσωτερικό 109, e – mail : politistiko@kethea-diavasi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου