meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ




Αντιπροσωπία του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Ζενέτο, παρακολούθησε και φέτος τις ξεχωριστές εκδηλώσεις στα οκτώ ΚΑΠΗ του Δήμου για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

            Οι ηλικιωμένοι οργανώθηκαν μόνοι τους σε χορωδίες και απήγγειλαν ποιήματα πολλά από τα οποία τα είχαν γράψει οι ίδιοι, αποδεικνύοντας έτσι ότι παραμένουν ενεργά κύτταρα της συλλογικής καθημερινής ζωής της τοπικής κοινωνίας.

            Σε κάθε Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων οργανώθηκε μια μικρή γιορτή με αφορμή την ιστορική ημέρα εθνικής μνήμης, ενώ οι μνήμες πολλών ηλικιωμένων από τα χρόνια της Κατοχής έγιναν εφαλτήριο για επίκαιρα μηνύματα που αφορούσαν τη σημερινή οικονομική κρίση, τις απαιτήσεις της Τρόικας και τη στάση των Ελληνικών κυβερνήσεων, καθώς και το ανοιχτό θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων και τη στάση της Γερμανίας και της κας Μέρκελ σήμερα απέναντι στη χώρα μας.
 
            Μεταξύ άλλων τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Ζενέτο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Παναγιώτα Μηλιώνη και ο Αντιπρόεδρος υπεύθυνος των ΚΑΠΗ κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, καθώς και άλλοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
            Το “meallamatia” παραθέτει ενδεικτικά φωτογραφικό υλικό από τη γιορτή του 4ου ΚΑΠΗ στην περιοχή της Παλατιανής, τον συντονισμό της οποίας είχαν ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Τάσος Χανδρινός και ο εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ κ. Ιωάννης Μόσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου