meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

24ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ !ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ


O 24χρονος Γιώργος Χρονάκης, από μικρό παιδί ονειρευόταν να γίνει σχεδιαστής αυτοκινήτων.
Σήμερα, όχι μόνο ζει το όνειρο του αλλά συγκαταλέγεται και στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου.

Ο Γιώργος σχεδίασε το αυτοκίνητο του μέλλοντος κατακτώντας την πρώτη θέση στον ετήσιο διαγωνισμό που διεξάγουν για απόφοιτους συγκεκριμένων πανεπιστημίων οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Σύμφωνα με το cretalive, o 24χρονος Κρητικός είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, αλλά επειδή δεν ήταν αυτό που ήθελε, οι γονείς του τον βοήθησαν να φύγει για την Αγγλία, όπου μπήκε στο Πανεπιστήμιο Convetry University Art and Design.

Ο πατέρας του Γιώργου δήλωσε πως ο γιος του “παράλληλα δούλευε επί έναν ολόκληρο χρόνο πάνω στο συγκεκριμένο project. Ήθελε να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό για το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Και τα κατάφερε. Βγήκε πρώτος σχεδιάζοντας ένα μοναδικό αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο της επόμενης 25ετίας”.

Όσον αφορά το διαγωνισμό, το αυτοκίνητο που σχεδίασε ήταν για λογαριασμό της Aston Martinκαι εντυπωσίασε ακόμη και τους γιαπωνέζους σχεδιαστές αυτοκινήτων. Στελέχη μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως έχουν έρθει σε επαφή μαζί του με σκοπό να τον πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου