meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ

Ναί , υπουργική απόφαση που δημοσιεύτικε στο Φύλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και εφαρμόζεται εδώ και περίπου ένα μήνα , έρχεται υπό τις ευλογίες του Υπουγείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να πριμοδοτήσει με ποσοστά αναπηρίας παιδόφιλους , σαδομαζοχιστές , φετιχιστές, επιδειξίες αλλά και τζογαδόρους , κλεπτομανείς και πυρομανείς.

Οι διαβητικοί απειλούντάι κάθε τόσο με πετσόκομμα του ποδιού τους αφού τα ασφαλιστικά τους ταμεία κάνουν γενναίες προσπάθειες να περικόψουν τις δαπάνες για τα φάρμακά τους και για τα τεχνιτά μέλη , πολυτέλειες βλέπετε στη σημεριή Ελλάδα της κρίσης .
Νεφροπαθείς , μεταμοσχευμένοι του ήπατος και άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας θεωρείται πως δεν ταλαιπωρούνται πολύ απ'ότι τους συμβαίνει και χρίζοταο ορειβάτες στο καθημερινό τους Γολγοθά με φιλοδώρημα ποσοστά αναπηρίας για τη κατάστασή τους περίπου 10 % .
Πολύ πιο πάνω όμως έρχεται η νέα υπουργική απόφαση να κατατάξει τους αδύναμους πολίτες που καταστρέφουν παιδικές ψυχές , που κατακαίνε περιουσίες ή τους εναπομείναντες πνεύμονες πρασίνου , που κατακλέβουν το κόσμο ή επιδεικνύουν δημοσίως τις διαστροφικές τους διαθέσεις απροκάλυπτα .
Και με βάση νέες επιτροπές πιστοποίησης αναπηρίας , το Νέο Κανονισμό Εκτίμησης Αναπηρίας και κάποιους μαθηματικούς τύπους , κάποιος που θα καταφέρει στη ζωή του να είναι παιδόφιλος και επιδειξίας και φετιχιστής και να παίζει και κανα χαρτάκι συστηματικά , μπορεί να πάρει προνοιακό επίδομα αναπηρίας , να έχει έκπτωση μέσω των κοινωνικών τιμολογίων της ΔΕΗ και μειωμένο εισητήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να περιφέρει ευκολότερα τα κάλλη του ανάμεσά μας.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερα τις δημοσιευμένες στο ΦΕΚ αποφάσεις , μπορείτε να δείτε στο καλοδουλεμένο άρθρο υγειώς σκεπτόμενων διαδικτυακών φίλων στο  p://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/35_9061.html

"Το αναπηρικό κίνημα δεν πρόκειται να δεχτεί αυτό το νέο κανονισμο έκτρωμα" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ κ .Βαρδακαστάνης και θεωρώντας τη δήλωση αυτή αρχή μιας σειράς άμεσων σκληρών και  συστηματικά οργανωμένων αντιδράσεων λογικής , τιμής και αξιοπρέπειας , θεωρώ πως εκφράζει κάθε ανάπηρο πολίτη , τις οικογένειες τους φίλους , τους συναδέλφους μας , τους συναγωνιστές και συμπαραστάτες μας σε κάθε κοινωνικό και ευρύτερα συλλογικό μετερίζι .

Την ίδια ώρα που οι ευκόλως επώνυμα κατονομαζόμενοι ακονίζουν το ανάλγητο πολιτικό μαχαίρι ώστε με άβουλους και ανίκανους χειρισμούς να περικόψουν προνοιακά επιδόματα και κοινωνικές παροχές στέλνοντας το κοινωνικό κράτος να κάνει παρέα με τους εδώ και αιώνες αφανισμένους δεινοσαύρους, ενώ έχουν γεμίσει τα σπίτια μας με απολυμένους, ανέργους ή δανειστές ενός δημοσίου που παραδοσιακά κακοπληρώνει για να συνεισφέρουμε ακόμη περισσότερο από το αναπηρικό μας επίδομα και τα λοιπά εισοδήματα μας –εάν υπάρχουν- στον οικογενειακό προϋπολογισμό, αφού σήκωσαν τη σκόνη αλλά δεν τολμούν να καθαρίσουν το τοπίο από τους αναπήρους μαϊμού, έρχονται τώρα να βάλουν στο κάδρο μια σειρά υποψηφίους αναπήρους που η κοινωνία, η κοινή γνώμη και η Δικαιοσύνη τους θέλουν με την πλάτη στον τοίχο.
           
Προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια μας και τσουβαλιάζοντας την πορεία, τις προσπάθειες, τον ιδρώτα, τους αγώνες και τις ζωές μας, πετούν στα σκουπίδια το μόχθο και την αγωνία των οικογενειών μας και όλων όσων μας στηρίζουν και θέλουν να μας αναγκάσουν να μαζοποιηθούμε με κάθε τι περιθωριοποιημένο, διώχνοντας όλους εσάς από το πλευρό μας.

Θα τους κάνουμε τη χάρη;;; Η προσωπική μου κατηγορηματική απάντηση σας διαβεβαιώνω θυμίζει 28η Οκτωβρίου.

3 σχόλια:

  1. Όχι Ευάγγελε..Ένα τεράστιο ΟΧΙ σε όλο αυτό το παραλήρημα..Δηλαδή μας κοροιδεύουν μέχρι εκεί που δεν πάει...Είναι δυνατόν να πριμοδοτούν την ανωμαλία του κόσμου;;Και εκεί που πραγματικά χρειάζεται να επιδοτήσουν τους ανάπηρους,τι κάνουν;;Σε λίγο θα τους πληρώνουμε κιόλας για να επιδοτούν την ανωμαλία και την εγκληματικότητα..Αυτό μας ζητάνε;;Έλεος!!!Φτάνει πια η κοροιδία!!!

    Τι σκέφτεστε να κάνετε για αυτό αλήθεια;;

    Μαρία από Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα τίποτε πια δε με ταράζει ούτε με εκπλήσσει.Έχει κατσικωθεί στην εξουσία όλη η βρωμιά της Ελλάδος και,κάθε μέρα,φτιάχνουν νόμους,πλαίσια και παραθυράκια,ώστε να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην εξουσία (πάππου προς πάππου πάει το βασίλειο),να ζουν αυτοί βασιλικά και μεις άπ'το κακό στο χειρότερο.Κάποια στιγμή θα τις πληρώσουν άσχημα όλες τις βρωμοδουλειές τους.Και πολύ φοβούμαι ότι μόνο αν χυθεί αίμα,θα καθαρίσουμε.Εκεί οδεύουν τον κόσμο.

    Κωνσταντίνα

    Τι μπορούμε να κάνουμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ και ουσιαστικά εναντίον αυτού του νόμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!ΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ;

    ΜΑΡΙΑ,ΙΛΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή