meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BOCCIA 2015


Με τη συμμετοχή των κορυφαίων ονομάτων του ελληνικού Μπότσια  (Πολυχρονίδης, Πανανός, Σουλάνης, Παπαδάκης κ.α.) πραγματοποιήθηκε από την Τρίτη έως και το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι αγώνες έγιναν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος», χάρη στην ευγενική υποστήριξη και αρωγή του Δήμου Περιστερίου και του Δημάρχου κ. Παχατουρίδη.

Την τελευταία ημέρα των απονομών ο κ. Παχατουρίδης βρέθηκε δίπλα στους αθλητές και τις οικογένειές τους και συγκινημένος δήλωσε δημόσια ότι υποκλίνεται στον καθημερινό τιτάνιο αγώνα των αθλητών με αναπηρία και των οικογενειών τους και καταθέτει το θαυμασμό του για τα αγωνιστικά τους αποτελέσματα που συνεχώς δοξάζουν την Ελλάδα!Την έναρξη της τελετής των απονομών των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής κόσμησε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Αμεα «Τυρταίος» με επαγγελματικές χορογραφίες που απέδωσαν σε συνδυασμό ΑμεΑ και αρτιμελείς χορευτές, ενώ μετάλλια απένειμε επίσης και αντιπροσωπία της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ με Επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Φουντουλάκη, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εμφανίστηκε βέβαιος για τη συνέχιση των επιτυχιών στο Boccia σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο!


Μια απονομή έκανε και ο εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, με το φίλο του Παναγιώτη Πιτσίνιαγκα να τον συνοδεύει κινούμενος με το αναπηρικό του αμαξίδιο και οι δύο τους να εντυπωσιάζουν τους παρευρισκομένους με την αρμονία που έβγαζε στη συνεργασία τους η δύναμη της θέλησης τους.


Ο κ. Αυγουλάς ο οποίος διατελεί παράλληλα και αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος», δε μπόρεσε να μην πανηγυρίσει στο τέλος της εκδήλωσης τις επιτυχίες του συλλόγου μαζί με τους αθλητές, τους γονείς και τους συνοδούς τους, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας!
Αναλυτικά τα επιτυχή αποτελέσματα για τον Τυρταίο:
ΟΜΑΔΙΚΑ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ BC4 
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ ΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ –ΜΑΡΙΝΟ ΓΩΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ ΑΡΗ ΤΣΟΥΚΑΛΙ –ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΧΑΡΑ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ BC3
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ ΚΟΡΔΑΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ – ΚΑΝΗΡΑ ΣΩΤΗΡΗ
ΟΜΑΔΙΚΟ BC1/2
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ-ΓΑΛΑΙΟ ΧΡΗΣΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

ΑΤΟΜΙΚΑ
BC1  ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  2Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ
BC2 ΓΑΛΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ              2Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ
BC4  NIKO ΒΑΣΙΛΗ                       1Η  ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΩΝΙΑΣ                          2Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου