meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η ΚΡΗΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ EPSILON TV ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ!


Η Κρήτη μετακόμισε χθες Παρασκευή στους  τηλεοπτικούς δέκτες μέσω του Epsilon TV και της εκπομπής «Όλοι Οι Καλοί Χωράνε» του Κώστα Χαρδαβέλα, με τη βοήθεια του Ιλίου!

Ένα μουσικό ταξίδι στην Κρήτη, πολύ κέφι σε κάθε στιγμή της εκπομπής, ατελείωτος χορός και άφθονη τσικουδιά και ρακόμελο, ζέσταναν την παρέα και το όμορφο κλίμα μπήκε στα σπίτια των τηλεθεατών, μαζί με πολλές μαντινάδες με προεκλογικό χρώμα και μηνύματα προς πολιτικούς και ψηφοφόρους!


Καλεσμένοι της εκπομπής μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αυγουλάς, Χανιώτης στην καταγωγή, Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου και Επικεφαλής της Νεολαίας Τυφλών, η Σταρ Ελλάς 2010 κα Μαρία Τσαγκαράκη, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βόγλης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πενταετούς πλέον εκπομπής «Χρώματα Ελλάδας» κα Μαρία Σπυριδάκη, η δημοσιογράφος κα Έλλη Αγγελιδάκη κ.α.


Κρητικούς σκοπούς και τραγούδια Κρητών συνθετών ερμήνευσαν ο Πέτρος Μαρούλης με το συγκρότημα του, ο Στέλιος Ανδρολιδάκης, η γνωστή μας από το “The Voice” Ειρήνη Καλαμαράκη και ο Πάνος Μπρούσαλης, ενώ τους κρητικούς χορούς παρουσίασαν αριστοτεχνικά ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου και Χοροδιδάσκαλος κ. Γιώργος Φραγκάκης με την επίλεκτη ομάδα χορευτών του από το Σύλλογο Κρητών Ιλίου, το χορευτικό «Δικταίοι Καστρινοί», τον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορευτικό όμιλο και άλλες πολιτιστικές ομάδες.



Οι καλεσμένοι της εκπομπής γεύτηκαν νόστιμα Κρητικά εδέσματα προσφορά της Κρητικής Ταβέρνας «Μιτάτο» που βρίσκεται στο Ίλιον.

Στις καλύτερες στιγμές της εκπομπής ο παπα-Γιώργης από τον Άγιο Νικόλαο με το κανονάκι του και τις δύο κόρες του να τραγουδούν τον Ερωτόκριτο, αλλά και η μαντινάδα που είπε ο νεαρός δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές:

«Για μένα ήθελε ο Θεός να βλέπω με άλλα μάτια,
Τον κόσμο και τη χώρα μου να γίνονται κομμάτια.
Μα λέω στους πολιτικούς, πως μες στα δυό μου χέρια,
Όπλο την ψήφο μου κρατώ να διώξω τη μιζέρια»!

Σήμερα Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 21:00 η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη εξ αιτίας της χθεσινής επιτυχίας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου