meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΔΡ. ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΤΟΥΡΑ


Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Δρ. Χρήστο Τσίτουρα, κατά την οποία ενημερώθηκε αναλυτικά για τα στάδια και την πορεία του έργου της επέκτασης του Μετρό στο Ίλιον.

Ο κ. Χρήστος Τσίτουρας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ιλίου ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η γεωφυσική μελέτη του έργου από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα έχει υπογραφεί η σύμβαση για τη γεωτεχνική μελέτη (γεωτρήσεις κ.λπ.). Επόμενο στάδιο είναι η ολοκλήρωση της μελέτης εφαρμογής και στη συνέχεια η δημοπράτηση του έργου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, εμφανώς ικανοποιημένος από τη συνάντηση δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το Μετρό σηματοδοτεί νέες προοπτικές για το Ίλιον και αναμένουμε την ολοκλήρωση ενός έργου που θα δώσει πνοή στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις.
Στη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Τσίτουρα, διαπίστωσα με ευχαρίστηση ότι η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. επέλεξε ένα στέλεχος με σπουδαίες διοικητικές ικανότητες, με υψηλού επιπέδου γνώσεις, δεξιότητες και όραμα, που αποδίδει εξαιρετικό έργο. Είμαι σίγουρος ότι οι προσπάθειές του θα στεφθούν με επιτυχία, έτσι ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί το σημαντικό έργο επέκτασης του Μετρό, που θα συνδέσει το πυκνοκατοικημένο Ίλιον με το κυρίως δίκτυο, ανακουφίζοντας κυκλοφοριακά την περιοχή.»

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Δρ. Χρήστος Τσίτουρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Γεώργιος Φερεντίνος και ο Διευθυντής Μελετών της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Κλήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου