meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ''ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ''


Αυτή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 6-8 το απόγευμα, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας ζωντανά στο ραδιοφωνικό «Με Άλλα Μάτια» μέσα από το www.thisisradio.gr.
 
Ο Δημοσιογράφος και Συγγραφέας, πρώην Βουλευτής και τώρα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, συζητά ζωντανά στον αέρα του «This is radio» με το Βαγγέλη Αυγουλά και την Ελεάννα Φίλιου για την πολιτική, την τοπική αυτοδιοίκηση, τη δημοσιογραφία, τον παλαιό και σύγχρονο Ελληνικό κινηματογράφο, τη λογοτεχνία και την επικαιρότητα, απαντώντας και σε ερωτήσεις ακροατών που θα τεθούν μέσα από το chat του σταθμού αλλά και μέσω του e-mail της εκπομπής meallamatia@gmail.com.
 
Ο επί δεκαετίες αθόρυβος συμπαραστάτης του αναπηρικού κινήματος κ. Κωνσταντάρας, συναντά το νεαρό του φίλο Βαγγέλη Αυγουλά και αναζητούν να πιάσουν τον παλμό της κοινωνίας, βλέποντας την καθημερινότητα και την επικαιρότητα «Με Άλλα Μάτια».
 
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο πολυγραφότατος Δημήτρης Κωνσταντάρας είναι από τη γέννησή του http://meallamatia.blogspot.com από τους βασικούς αρθρογράφους αυτού του νεανικού, ανεξάρτητου, κοινωνικοπολιτικού blog.
 
Όσοι ακροατές συντονιστούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 6-8 το απόγευμα στο www.thisisradio.gr, θα έχουν όπως κάθε Κυριακή, την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κληρώσεις και να κερδίσουν πολλά δώρα, μεταξύ άλλων και βιβλία του κ. Κωνσταντάρα που θα ταχυδρομηθούν με ιδιόχειρη αφιέρωση του συγγραφέα στους τυχερούς.
 
Μπορείτε να ακούτε την εκπομπή και μέσω των smartphones σας από το www.live24.gr.   
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου