meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ



Σε ένα γεμάτο κέφι γλέντι του Συλλόγου των Βορειοηπειρωτών, το οποίο έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη Νέα Χαλκηδόνα, ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης της Επαρχίας Μεσοποτάμου, τιμής ένεκεν για τον αγώνα του για την επιστροφή της καταργημένης σύνταξης στους υπερήλικες ομογενείς από την Αλβανία.

Ο Δήμαρχος κ. Θεμιστοκλής Καϊσης, ανέγνωσε παρουσία δεκάδων ομογενών, τη σχετική απόφαση:

"Αλβανική Δημοκρατία, Επαρχιακό Συμβούλιο Μεσοπόταμο Δελβίνο.
Με βάση της απόφασης αριθμό 24, με ημερομηνία 8-4-2015, κήρυξε: "Επίτιμο Δημότη" του χωριού Βελιάχοβο και επαρχία Μεσοπόταμο τον κύριο: Παναγιώτη Κουρουμπλή του Ελευθερίου, κάτοικος των Γλυκών Νερών της Αττικής-Ελλάδας, Βουλευτής του Σύριζα και με το καθήκον του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων  στην τωρινή Κυβέρνηση της Ελλάδας με το παρακάτω αιτιολογικό: "Για τις συνεχείς και τεράστιες προσπάθειες και στήριξη του, ως Βουλευτής στη Βουλή των Ελλήνων και ως αρμόδιος Υπουργός για την αναφορά και απόδοση του οικονομικού βοηθήματος στους υπερήλικους ομογενείς από την Αλβανία"

Ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου Μεσοποτάμου
Παναγιώτης Μπόλης
Μεσοπόταμο 30-4-2015"


Λόγω της προγραμματισμένης περιοδείας του κ. Κουρουμπλή σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη, την τιμητική απόφαση παρέλαβε ο ειδικός του συνεργάτης Βαγγέλης Αυγουλάς, όπως και την τιμητική πλακέτα που απένειμε προς τον κ. Υπουργό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Βελιαχοβητών κ. Οδυσσέας Μπουζούκας.

Ο κ. Αυγουλάς μετέφερε την ευχή του κ. Κουρουμπλή για καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες υποψηφίους στις επερχόμενες εκλογές στην Αλβανία, ενώ ευχαρίστησε εκ μέρους του Υπουργού για την τιμή που του έγινε.

Η βραδιά έκλεισε με ένα εκπληκτικό χορευτικό συγκρότημα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου