meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΖΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ 6o ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;


Στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου έλαβε χώρα το 6ο Δείπνο Στο Σκοτάδι βρέθηκε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας στις 20 Δεκέμβρη 2014, αλλά δύο ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της εκδήλωσης! Γιατί;;;

Ο κ. Κωνσταντάρας πέτυχε το συντονιστή Βαγγέλη Αυγουλά και τους εθελοντές συνεργάτες του στις τελικές προετοιμασίες λίγο πριν την εκδήλωση και τους αιφνιδίασε με την παρακάτω κατάθεση ψυχής λέγοντας τους:

«Καμαρώνω και…ζηλεύω όσους δε βλέπουν αλλά μπορούν να κάνουν τόσα πολλά. Ζηλεύω και όσους βλέπουν αλλά πάνε στα Δείπνα Στο Σκοτάδι για να αναμετρηθούν στα ίσια με τους τυφλούς! Εγώ δε μπορώ να το κάνω ακόμα. Διστάζω! Φοβάμαι. Θα το κάνω κάποτε. Πότε; Θα δούμε»…

Ο κ. Κωνσταντάρας αγκάλιασε τον προσωπικό του φίλο Βαγγέλη Αυγουλά ευχόμενος καλή επιτυχία στην εκδήλωση, αστειεύτηκε με τους εθελοντές και έφυγε λίγα λεπτά πριν σβήσουν τα φώτα και ξεκινήσει το ιστορικό και επιτυχημένο 6ο Δείπνο Στο Σκοτάδι, το 2ο που έλαβε χώρα στην Αθήνα!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς τόνισε στους συνεργάτες του την πολύτιμη βοήθεια που έλαβε από το Δημήτρη Κωνσταντάρα στην προσπάθεια του για δημοσιοποίηση και προώθηση της εκδήλωσης του, ενώ υποσχέθηκε άλλο ένα Δείπνο Στο Σκοτάδι στην Αθήνα μόλις ο φίλος του νιώσει έτοιμος να το ζήσει «Με Άλλα Μάτια»!



Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επιτυχία της εκδήλωσης θα δημοσιευτεί στο

τις επόμενες ημέρες, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και σχετικό βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Αντ1 πατώντας εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου