meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΠΛΙΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ



Είμαι ο  γιατρός Πλιούτας Ιωάννης.

Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στην Πετρούπολη.

Τόπος καταγωγής μου, από την πλευρά του  πατέρα μου (ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης) η Πρέβεζα, από την πλευρά της μητέρας μου (Διευθύντρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης) η Λιβαδειά.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005 και έχω επιτελέσει το ιατρικό λειτούργημα σε νοσοκομεία,  όπως το Γ.Ν.Πρεβέζης, το Κ.Υ.Θεσπρωτικού, το Αντικαρκινικό  Νοσ. Μεταξά και το Νοσ. Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Σήμερα εργάζομαι ωςΩτορινολαρυγγολόγος – Χειρουργός κεφαλής και τραχήλου  στη ‘Β  Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική στο Αττικό Νοσοκομείο.

Κατά τα έτη 2009 και 2010 υπήρξα ιατρός του ΔΑΟΠ και υπεύθυνος λειτουργίας του Κολυμβητηρίου της Πετρούπολης, καθώς και υπεύθυνος ιατρός στο Φεστιβάλ Πέτρας.

Τα τελευταία χρόνια μετέχω εθελοντικά στα προγράμματα των Γιατρών του Κόσμου, καθώς και στις εργασίες του Χαμόγελου του Παιδιού.


Ζω και μοιράζομαι καθημερινά τα προβλήματα της Πετρούπολης, προβλήματα που απορρέουν κυρίως από την οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε. Οι μέρες που ζούμε όμως δεν αποτελούν μόνον μέρες κρίσης και προβλημάτων. Είναι η εποχή των μεγάλων ευκαιριών και των μεγάλων προσπαθειών, πάνω από κάθε κομματική ή προσωπική δέσμευση, πάνω από κάθε προσωπική φιλοδοξία.

Αποδέχτηκα με χαρά και τιμή την πρόσκληση του Υποψ. Δημάρχου Πετρούπολης Δημήτρη Ταλιούρα να συμμετάσχω στην προσπάθεια της Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης, οραματιζόμενοι μια πιο ανθρώπινη Πετρούπολη, με όπλα μας την εντιμότητα, την αξιοκρατία και την εργατικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου