meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΥΦΛΩΝ



Δήλωση απόλυτης συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών από τον Δημήτρη Κωνσταντάρα δημοσιογράφο, συγγραφέα, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Αθηναίων και πρώην βουλευτή.

Θεωρώ απόλυτα αυτονόητη την έκφραση συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, ώστε να σταματήσει επί της ουσίας ο κυνερνητικός εμπαιγμός  που υφίστανται οι τυφλοί,  ιδίως την τελευταία Τριετία.

Η κυβέρνηση τους εμπαίζει και τους οδηγεί σε πλήρη εξαθλίωση,  έχοντας υπερβεί προ πολλού τα εσκαμμένα, έχοντας  κουρελιάσει  και σε αυτή την περίπτωση το Σύνταγμα και κάθε έννοια Δικαίου και έχοντας υιοθετήσει ανεπίτρεπτη παρελκυστική πολιτική.

Με τις παλινωδίες και τις δήθεν τηλεοπτικές εξαγγελίες της, η κυβέρνηση που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ανάλγητη, αδιάφορη, αντικοινωνική και αντιλαική, κοροιδεύει τους πάντες με τις...υποσχέσεις της  περί προστασίας των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, οδηγώντας τον κοινωνικό ιστό σε πλήρη διάλυση και τη χώρα σε εσωτερική και διεθνή κατάρρευση προς χάριν ύποπτων και ανθελληνικών  συμφερόντων «τρίτων».

Είθε ο αγώνας και ο μαζικός, αγωνιστικός ξεσηκωμός του Αναπηρικού Κινήματος να βοηθήσει την  ουσιαστικά «ανάπηρη» ηγεσία της χώρας να συνειδητοποιήσει τα αυτονόητα.

Δημήτρης Κωνσταντάρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου