meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Επιβραβεύθηκαν στην Τελετή απονομής
των Regional Media Awards, τα Περιφερειακά & Τοπικά Μέσα

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Μιχάλης Δρακάκης με το βραβείο του radio Family

«Αν έβρισκα το φως μου για μια στιγμή, θα ήθελα να δω τις ζωγραφιές των παιδιών που κατά καιρούς μου έχουν χαρίσει! Γι’αυτό εδώ και 4 χρόνια έχω ταχθεί εθελοντής αρωγός των συντελεστών του Παιδικού Ραδιοφώνου «Family 89,5 fm» της Κρήτης, στο όραμα τους για έναν καλύτερο κόσμο του μέλλοντος που θα ανήκει στα παιδιά. Το διήμερο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που διοργανώνουμε κάθε χρόνο, στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και εφιστά την προσοχή στους μεγάλους, που δεν έχουν το δικαίωμα να στερούν το αγαθό της ζωής από κανέναν με απρόσεκτη οδήγηση», δήλωσε ο Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, παραλαμβάνοντας τοGold βραβείο εκ μέρους όλων των συντελεστών του Παιδικού Ραδιοφώνου Family!

Η τελετή απονομής των Regional Media Awards ’17 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Gazarte, με παρουσιάστρια την ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη. Πρόκειται για τη 2η διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων του Marketing Week της Boussias Communications, τα οποία έτυχαν θερμής υποδοχής για ακόμα μια χρονιά, καταγράφοντας σχεδόν διπλάσιες υποψηφιότητες από πέρυσι και ραγδαία αύξηση στους μοναδικούς συμμετέχοντες οργανισμούς και εταιρείες.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και η Βαλέρια ΚουρούπηΟ Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Μιχάλης Δρακάκης με το βραβείο του radio Family

Η φετινή διοργάνωση ήρθε ιδιαίτερα αναβαθμισμένη, καθώς περιέλαβε και το Regional Media Forum ’17, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την τελετή απονομής. Σε αυτό συμμετείχαν καταξιωμένοι ξένοι keynote ομιλητές, οι οποίοι παρουσίασαν την πραγματικότητα των περιφερειακών ΜΜΕ χωρών όπως η Μ. Βρετανία, αλλά και επιφανείς εκπρόσωποι της εγχώριας κοινότητας (εκπρόσωποι ΜΜΕ της περιφέρειας, διαφημιζόμενοι και διαφημιστές), οι οποίοι μέσα από συζήτηση panel ανέδειξαν τις μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Περιφερειακά και Τοπικά ΜΜΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Κωνσταντίνος Καμάρας, δηλώνοντας πως ‘’Τα Περιφερειακά Μέσα αποτελούν βασικό κύτταρο των τοπικών κοινωνιών συνεπώς θεμέλιο λίθο ενός έθνους, ενός τόπου και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις δουλειές εθνικών Μέσων’’.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Γιώργος Δρακάκης με τα βραβεία

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν οι απονομές των GRAND βραβείων τα οποία κέρδισαν: το Grand Newspaper Award απέσπασε η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Grand Magazine Award το περιοδικό ByBusmagazine, Το Grand TV Award το IONIAN TV καθώς και το ΚΡΗΤΗ TV λόγω ισοβαθμίας,το Grand Radio Award το COSMORADIO 95,1 FM και το Grand Digital Media Award το Cretalive.gr.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι πέρυσι το Grand Βραβείο για τις διαφημιστικές του υπηρεσίες και την εταιρική του κοινωνική ευθύνη είχε αποσπάσει το Family Radio 89,5 fm! Φέτος, το μοναδικό παιδικό ραδιόφωνο στα fm έλαβε ένα ακόμη, ασημένιο βραβείο, με τους κ. κ. Καγιαμπάκη Γιάννη και Γιώργο και Μιχάλη Δρακάκη να το παραλαμβάνουν εκ μέρους του σταθμού! 

Ο Βαγγέλης με το Μιχάλη και Γιώργο Δρακάκη και Γιάννη ΚαγιαμπάκηΟ Βαγγέλης και ο Μιχάλης στη σκηνή


Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν και απένειμαν τα GRAND Awards, εκτός του προέδρου της κριτικής επιτροπής, κ. Κ. Καμάρα, ο Διευθυντής Τομέα Επικοινωνίας του ΣΕΒ, κ. Δ. Βέργαδος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών, κ. Α. Γρηγορόπουλος.

Χορηγός των βραβείων είναι η Mave Media και η Digitad. Υποστηρικτές των βραβείων είναι η FocusBari, η Global Media Communication και η RedLemon. Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών και του Iab Hellas.

Επισκεφτείτε το site των βραβείων www.regionalmediaawards.gr, προκειμένου να δείτε το video της τελετής απονομής των βραβείων και τους νικητές.




Ομαδική Νικητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου