meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

"ΣΦΑΙΡΑ" ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ




 Σε εορταστική ατμόσφαιρα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Σφαίρα» παρέδωσε χθες το ποσό αγάπης και στήριξης που συγκέντρωσαν οι ακροατές του, στον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κώστας Γιαννόπουλος, βρέθηκε δίπλα στους δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Σφαίρα 102,2 FM και παρέλαβε πάνω από χίλια ευρώ, ατόφιο το ποσό που συγκέντρωσε ο σταθμός από τα SMS στήριξης των ακροατών του.

 «Καλό είναι να μη θυμόμαστε τα παιδιά που υποφέρουν και έχουν ανάγκη μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος, ευχαριστώντας παράλληλα τη Διοίκηση και τους παρουσιαστές του Σφαίρα, όλους τους ακροατές και τους τραγουδιστές που στήριξαν αυτή την εκστρατεία.

Στα μικρόφωνα του Σφαίρα ενώθηκαν για καλό σκοπό ο Βαλεντίνο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μελίνα Κόκορη, η Ελένη Κολοκοτρώνη, η Γιώτα Τσιβρικίδου κ.α. μαζί με δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως ο Παντελής Παντελίδης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Την εκδήλωση παρακολούθησε μεταξύ άλλων ένας αθόρυβος εθελοντής και θαυμαστής του Χαμόγελου, ο Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και Τ. αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στον κ. Γιαννόπουλο τα τελευταία πέντε χρόνια. 

 
Οι κύριοι Αυγουλάς και Γιαννόπουλος περιηγήθηκαν επίσης στο μαγαζί του Χαμόγελου Του Παιδιού που διατηρούν εθελοντές του Οργανισμού για τις ημέρες των γιορτών στο εμπορικό κέντρο και συζήτησαν για τις τελευταίες κοινωνικές εξελίξεις που προβληματίζουν και ανησυχούν τον καθένα μας.

Τέλος, σε μια άκρως συγκινητική χειρονομία, ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος αφιέρωσε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα στο νεαρό του φίλο με μια προσωπική ευχή γεμάτη συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή, την οποία οι δυό τους δε θέλουν να δημοσιοποιήσουν.

Το 2014 το Χαμόγελο Του Παιδιού είχε παράσχει ουσιαστική στήριξη σε 82.000 παιδιά, ενώ μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2015 έχουν υποστηριχτεί 60.000 παιδιά. 50 παιδιά που κατοικούν τα τελευταία χρόνια στα σπίτια του Χαμόγελου, μπήκαν φέτος στα Ελληνικά πανεπιστήμια και υπόσχονται και άλλες θετικές διακρίσεις στο μέλλον!

Μπείτε και εσείς στο www.hamogelo.gr και μάθετε πώς μπορείτε να στηρίξετε τις δράσεις του Οργανισμού και να σπάσετε το ρεκόρ αγάπης στο πλευρό του Χαμόγελου! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου