meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΩΣΤΑ ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗ


Το βουλευτή Ηρακλείου Κρήτης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κώστα Δαμαβολίτη συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαϊού 2015 στο Ηράκλειο ο Βαγγέλης Αυγουλάς, Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και Ειδικός Συνεργάτης του Υπουργού Υγείας.

Στο πλαίσιο της γνωριμίας τους οι δύο άντρες συναντήθηκαν με αφορμή τη δράση ευαισθητοποίησης των μεταπτυχιακών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο της πόλης το πρωί της Τρίτης 12 Μαΐου, όπου καθηγητές,  φοιτητές και προσκεκλημένοι παρακολούθησαν με σφαλιστά τα μάτια μια ημερίδα για την τυφλότητα.

Ο κ. Δαμαβολίτης συνεχάρη την προσπάθεια και επεσήμανε ότι τέτοιες δράσεις μας οδηγούν βιωματικά στο να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και πιο συνειδητοί πολίτες για την κοινωνία.

«Χαίρομαι γιατί ο Κωστής είναι αντισυμβατικός βουλευτής», δήλωσε ο κ. Αυγουλάς, αναφερόμενος σε πρόσφατο δημοσίευμα του cretalive.gr, όταν Συνεργάτης του site είδε στο κέντρο του Ηρακλείου τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Δαμαβολίτη και τον...πείραξε:

-Τώρα είσαι υπερυπουργός! Εάν θέλει κάποιος ρουσφέτι στρατιωτικό μόνο σε σένα! "Ναι και δεν θα πάρουν" απάντησε ο Κ. Δαμαβολίτης που δεν κρύβει την στενή σχέση που έχει με τον αρχηγό του κόμματος και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Εντάξει, οι μετοχές ανεβασμένες , αλλά ρουσφέτια κάνει;

"Πραγματικά με έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα. Εννιά στα 10 τηλέφωνα είναι για μεταθέσεις! Και τους λέω ξεκάθαρα όχι. Δεν λέω 'θα το δω' και τέτοια. Δεν υπάρχει περίπτωση τους λέω. Μα σε ψηφίσαμε! Και γι αυτό με ψηφίσατε; Για να σας κάνω μεταθέσεις;" Λέει ξεκάθαρα ο Δαμαβολίτης που τονίζει ότι μόνο σε περιπτώσεις σοβαρές θα γίνεται εξαίρεση. "Εάν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας ή οικογενειακό ναι να προσπαθήσουμε! Αλλιώς ούτε να το συζητάμε!" λέει ο βουλευτής και προσθέτει ότι 'κι εμείς που υπηρετήσαμε στα σύνορα δεν πάθαμε τίποτα"!

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επιπλέον για τα προβλήματα στις δομές υγείας που υπάρχουν σε όλη την Κρήτη, ενώ ο κ. Δαμαβολίτης προσκάλεσε εκ νέου τον κ. Αυγουλά στο Ηράκλειο για να επισκεφθούν άμεσα μαζί δομές ειδικής αγωγής και φροντίδας ΑμεΑ της πόλης, όπως το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ζ.Πηγής του οποίου τις κοινωνικές δράσεις γνωρίζει καλά ο βουλευτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου