meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ-VIDEO


Ο ακρωτηριασμός, το τραγούδι και ο χορός: Συγκλονίζει η «βιονική» ποπ σταρ από τη Λετονία (βίντεo)

Η 26χρονη τραγουδίστρια, συνθέτρια και μοντέλο από τη Λετονία, έχασε το αριστερό της πόδι, όταν ήταν 20 ετών. Πέρασε τα περισσότερα χρόνια από την ζωή της στα νοσοκομεία, οι παραλείψεις και τα λάθη των γιατρών οδήγησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού της άκρου. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε στο να ακολουθήσει το όνειρό της. Στη χώρα της, την αποκαλούν «βιονική» ποπ σταρ, ενώ η εμφάνιση της στον τελικό του βρετανικού talent show «X Factor» προκάλεσε αίσθηση, με το κανάλι Channel 4 να πληρώνει 200.000 λίρες για τη δημιουργία του κλιπ της «Prototype». «Μόνο μέσα από αισθήματα θαυμασμού, φιλοδοξίας, και περιέργειας μπορούμε να κινηθούμε προς τα εμπρός. Η εποχή των βαρετών ηθικών συζητήσεων γύρω από την αναπηρία έφτασε στο τέλος» δηλώνει η Viktoria Modesta της οποίας η τόλμη, το θάρρος και η δύναμη συγκλονίζουν.

Η 26χρονη τραγουδίστρια, συνθέτρια και μοντέλο από τη Λετονία, έχασε το αριστερό της πόδι, όταν ήταν 20 ετών. Πέρασε τα περισσότερα χρόνια από την ζωή της στα νοσοκομεία, οι παραλείψεις και τα λάθη των γιατρών οδήγησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού της άκρου.

Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε στο να ακολουθήσει το όνειρό της. Στη χώρα της, την αποκαλούν «βιονική» ποπ σταρ, ενώ η εμφάνιση της στον τελικό του βρετανικού talent show «X Factor» προκάλεσε αίσθηση, με το κανάλι Channel 4 να πληρώνει 200.000 λίρες για τη δημιουργία του κλιπ της «Prototype».

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το εαυτό μου ως άτομο με ειδικές ανάγκες και αυτό με βοήθησε πολύ έτσι ώστε να αντισταθώ στις προκαταλήψεις, να βρω τον δικό μου χώρο στην mainstream ποπ κουλτούρα, να δημιουργήσω και να συνυπάρξω με άλλους καλλιτέχνες».

Δείτε το σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=jA8inmHhx8c




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου