meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ


Δείγμα πολιτικού πολιτισμού η δήλωση του τέως βουλευτή με τη Ν.Δ. και εκ νέου υποψηφίου στις προηγούμενες εκλογές κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα, δημοσιογράφου, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αθηναίων και συμπαραστάτη επί δεκαετίες στις διεκδικήσεις του αναπηρικού κινήματος, για την Υπουργοποίηση του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή:

«Το καλύτερο  "δείγμα" επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η τοποθέτηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην κυβέρνηση , στο "καυτό" Υπουργείο Υγείας. Είναι μια ιστορική απόφαση για την Ελληνική πολιτική  μιας και πρόκειται για τον πρώτο τυφλό Υπουργό στην Ελλάδα και  δεύτερο στην Ευρώπη. Και η τοποθέτησή του δεν είναι μόνο ιστορικό γεγονός και τόλμημα αλλά και δικαίωση του αγώνα που έχει δώσει αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια για το Αναπηρικό Κίνημα το οποίο έχει πλέον βάσιμες ελπίδες ότι οι ανάπηροι θα πάψουν οριστικά να θεωρούνται "πολίτες Β' κατηγορίας". Περιμένουμε και τη συνέχεια.

Δημήτρης Κωνσταντάρας»

Αφετηρία της γνωριμίας και της φιλίας των κυρίων Κωνσταντάρα και Κουρουμπλή είναι ο κοινός τους φίλος, νεαρός δικηγόρος και ενεργός πολίτης με αναπηρία Βαγγέλης Αυγουλάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου