meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο ΤΥΦΛΟΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ THISISRADIO.GR


Μη χάσετε αυτή τη Δευτέρα το ραδιοφωνικό «Αρχίζει Το Ματς», στο www.thisisradio.gr 8-10 το βράδυ, όπου θα παραχωρήσει μια αποκλειστική συνέντευξη ο τυφλός Παραολυμπιονίκης κ. Θανάσης Μπαράκας, ο οποίος  πλέον αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μετά από 16 εκπληκτικά χρόνια διαρκούς παρουσίας και προσπαθειών  στον στίβο  των Παραολυμπιακών αγώνων,  έφτασε το πλήρωμα του χρόνου  να αποχωριστεί τα αγωνίσματα  που αγάπησε και που τόσα βραβεία και χαρές Του πρόσφεραν στην πολυετή αθλητική πορεία Του.

Με το άλμα σε μήκος, στο τριπλούν, στο πένταθλο και σε αγώνες δρόμου, αγωνίστηκε συνολικά σε: 
     
4 Παραολυμπιάδες με  1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο.
6 Παγκόσμια πρωταθλήματα με 1 χρυσό 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.
1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού Στίβου με 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο
και κατάκτηση  του Παγκοσμίου Ρεκόρ Κλειστού Στίβου.
6 Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα με  4 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο.
1 Βαλκανικό πρωτάθλημα με 3 χρυσά μετάλλια.
      
Και δεν αναφέρουμε τη συμμετοχή του στα πάμπολλα πανελλήνια πρωταθλήματα, με 4 πανελλήνια  ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα, στο άλμα σε μήκος, στο τριπλούν και στο πένταθλο όπως και  στα  διεθνή  Grand Prix στίβου.

Για όσα προσέφερε και για όσα διδάχτηκε από τον αθλητισμό, για τις χαρές και τις πίκρες που πέρασε, για τα σχέδια του για το μέλλον, θα μας μιλήσει αποκλειστικά ο 43χρονος μόνιμος κάτοικος Ρόδου πλέον κ. Θανάσης Μπαράκας αυτή τη Δευτέρα 8-10 το βράδυ ζωντανά στο www.thisisradio.gr και στο «Αρχίζει Το Ματς» με τους Θοδωρή Σαρτζετάκη και Βαγγέλη Αυγουλά. Συντονιστείτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου