meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ WWW.THISISRADIO.GR


Το πρώτο ραδιοφωνικό ταξίδι του πλοίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 25 Οκτωβρίου, όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στοwww.thisisradio.gr.

Οι Πορφύριος Νταλιάνης, Μπάμπης Καρπούζος  και Βαγγέλης Αυγουλάς, έκαναν με τον Σεβασμιότατο μια εφ όλης της ύλης συζήτηση επί δύο ώρες, με τους ακροατές να αγκαλιάζουν πρωτοφανώς την εκπομπή, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που ακόμη βίωνε όλη η Δυτική Αττική.

Αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσαρός συζητά στην εκπομπή ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ (12:00-2:00 μμ) με τον υπεύθυνο του προγράμματος ΡΟΜΑ της Μητρόπολης Ιλίου κ. Δ. Ανυφαντάκη, ζωντανά στο www.thisisradio.gr, για την εκπόνηση ενός προγράμματος που ήταν πρωτοβουλία και επιθυμία του Σεβασμιότατου Ποιμεναρχεί μας κ.κ. Αθηναγόρου, διεξήχθη από τον Ιανουάριο μέχρι και τα τέλη Μάιου 2014 και είχε απώτερο στόχο του να συμβάλει στη μείωση της σχολικής διαρροής, στον οικογενειακό προγραμματισμό, καθώς και στην αντιμετώπιση περιστατικών βίας και προβληματικών συμπεριφορών εντός της οικογένειας ΡΟΜΑ.

Σε αυτό συμμετείχαν 25 παιδιά και γονείς από 21 οικογένειες Ελλήνων Τσιγγάνων.
Το πρόγραμμα αυτό βραβεύτηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και γίνονται προσπάθειες να συνεχιστεί και την καινούργια σχολική περίοδο 2014-15.


Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, 12:00-14:00 συντονιστείτε στο www.thisisradio.gr και όσοι θέλετε συμμετέχετε στην εκπομπή μέσω του chat του σταθμού.

Μπορείτε να ακούτε το σταθμό κατεβάζοντας δωρεάν τη σχετική εφαρμογή για το smart phone σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου