meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ THISISRADIO.GR

 
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 6-8 το απόγευμα, ζωντανά στο www.thisisradio.gr, παρουσιάζουμε τις αξιέπαινες δράσεις και προγράμματα των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
 
Στο Στούντιο, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Με Άλλα Μάτια» με τον Βαγγέλη Αυγουλά, ζωντανά ο κ. Μενέλαος Τσαούσης, Υπεύθυνος Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Αθηνών (ΚΣΠΟ Αθηνών), των Παιδικών Χωριών SOS Eλλάδος. Θα συζητήσουμε για τη λειτουργία του ΚΣΠΟ Αθηνών, το πρόγραμμα ενδυνάμωσης οικογενειών, τα μεγέθη (αριθμητικά)  των υποστηριζόμενων οικογενειών και τις δράσεις του Κέντρου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την Αθήνα, υπάρχουν και άλλα 5 Κέντρα στην υπόλοιπη Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καλαμάτα και το Ηράκλειο Κρήτης.
 
Στην εκπομπή παρεμβαίνουν επίσης ζωντανά, ο κ. Στέργιος Σιφνιός, Δ/ντης Κοινωνικής Εργασίας & Έρευνας, Που θα μας μιλήσει συνολικά για τα Παιδικά Χωριά SOS, τα προγράμματα και τη φιλοσοφία τους.
 
Επίσης, θα συνδεθούμε με τον κ. Νίκο Καΐτσα, Υπεύθυνο Ανθρωπίνου Δυναμικού, για να μας μιλήσει για το ρόλο των μητέρων SOS αλλά και των Εθελοντών στα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ θα συζητήσουμε και Για το πώς μπορεί να βοηθήσει κανείς τα Παιδικά Χωριά SOS, συνομιλώντας με τη διοίκηση και την κα Άννυ Κατσούλη.
 
 
Συντονιστείτε αυτή την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, 6-8 το απόγευμα, στο www.thisisradio.gr και ανοίξτε την καρδιά και την αγκαλιά σας σε όσους μας χρειάζονται!
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου