meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρόσκληση: Συναυλία αγάπης για τους σκύλους οδηγούς της Ελλάδος

Συναυλία αγάπης διοργανώνει η Καλλιτεχνική Εταιρεία «ΠΟΛΥΜΙΝΙΑ» και η οποία είναι αφιερωμένη στο κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ». Λυρικοί καλλιτέχνες, χορευτές, μουσικοί, εικαστικοί, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος (Αθηνάς 17 & Δοϊράνης, Καλλιθέα), την Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 στις 7 το απόγευμα.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ με θέμα την Ελληνική και Βιεννέζικη οπερέτα.


Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε με χαρά στην Συναυλία Αγάπης που διοργανώνει η Καλλιτεχνική Εταιρεία «ΠΟΛΥΜΙΝΙΑ» και η οποία είναι αφιερωμένη στο κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Λυρικοί καλλιτέχνες, χορευτές, μουσικοί, εικαστικοί, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος (Αθηνάς 17 & Δοϊράνης, Καλλιθέα), την Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 στις 19:00.

Ο στόχος της εκδήλωσεις που προσφέρεταια φιλοκερδώς από τους καλλιτέχνες-μέλη της Πολύμνιας, είναι να προβληθεί και να υποστηριχθεί το σημαντικό έργο που επιτελεί το Ελληνικό Κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ». Το κέντρο έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση της ομάδας των εκπαιδευομένων εκπαιδευτών σκύλων οδηγών και των πρώτων κουταβιών για σκύλους οδηγούς, που σε λίγο καιρό θα βλέπουμε στουσ δρόμους, της Αθήνας και άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Το Ελληνικό κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008, υποστηρίζεται από το σύνολο σχεδ΄'ον των φοιρέων  του χώρου των τυφλών, αλλά και  από ένα φιλοζωϊκό σωματείο και μια σχολή εκπαίδευσης σκύλων. Υπάρχουν ήδη ορατά απότελέσματα, το Μάϊο 2013 θα κυκλοφορήσει ο Angel, ο πρώτος εκαπιδευόμενος σκύλος οδηγός και τα πρώτα άτομα με πρόβλημα όρασης αναμένουν τη στιγμή που θα βελτιώνουν την ανεξάρτητη κινησή τους με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων οδηγών, μια συνεργασία που διεθνώς εδώ και πολλές δεκαετίες έχει αποδειχθεί πολύτιμη. Το Ελληνικό Κέντρο Σκύλων Οδηγών Ελλάδος, μετά από μια περίοδο συστηματικής έρευνας, υιοθέτησε τα πιο αυστηρά διεθνή στάνταρ εκπαίδευσης, έκανε τις απαραίτητες προσαρμογές στην Ελληνική πραγματικότητα και σε συνεργασία με Ολλανδικό κέντρο προετοιμάζει από το 2011 την ομάδα εκπαιδευτών σκύλων στη χώρα μας.

Ο Angel, η Melita, η Donna (τα τρία πρώτα εκπαιδευόμενα Labrador) και τα κουτάβια Φοίβος, Ίρμα και Βικτώρια θα είναι εκεί και μαζί τους καλλιτέχνες της ΠΟΛΥΜΝΙΑΣ θα υποδεχτούν και θα γεμίσουν με χαμόγελα ικανοποίησης όλους όσους τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η Καλλιτεχινκή Εταιρεία Πολύμνια ιδρύθηκε το 1998 με στόχο τη διάδοση του λυρικού θεάτρου και της κλασσικής Μουσικής , την προώθηση του Ελληνικού πολιτισμού, την στήριξη των καλλιτεχνών και των έργων τους, τη δημιουργία κινήτρων για τους νέους να ασχοληθούν με κάθε μορφή τέχνης, την οργάνωση και παρουσίαση ποιοτικών καλλιτεχνικών γεγονότων και την πολιτιστική στίριξη της ελληνικής περιφέρειας.

Στη συναυλία θα ακουστούν έρδα των: Franz Lehar, Luigi Arditi, Vittorio Monti, Johannes Brahms, Johan
Strauss, Θεόφραστου Σακελλαρίδη και Νίκου Χατζηαποστόλου.

Τραγουδούν με αλφαβητική σειρά:
Χρήστος Αμβράζης (basso),
Μαρία Κόκκα (soprano),
Ειρήνη Κώνστα (soprano),
Βάγια Κωφού (mezzo soprano),
Μανώλης Λορέντζος (tenore),
Αγγελική Μαρινάκη (soprano),
Παύλος Μαρόπουλος (basso),
Νίκος Τσαούσης (tenore)

Παίζει το Suono Brass Quintet:
Διονύσης Αγαλιανός (τρομπέτα),
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος (τρομπόνι),
Σπύρος Κάκκος (κόρνο),
Γιάννης Μπόικος (τούμπα),
Γιάννης Μωραίτης (τρομπέτα).

Xoρεύουν: Γιώγια Ταμπακάκη, Κώστας Πανανακάκης
Χορογραφία της σκηνής από την «Εύθυμη Χήρα»: Θέμης Παυλής
Πιάνο: Φρίξος Μόρτζος

Προσφέρουν τα έργα τους οι καλλιτέχνες:
Ηλίας Γεωργουλέας (φωτογράφος),
Γιώργος Κοντός (ζωγράφος),
Ιωάννης Μουχασίρης (εικαστικός),
Βάσω Πάλλα (ζωγράφος),
Νίκος Τσαούσης (σχεδιαστής κοσμημάτων),
Μάκης Φιόρος (εικαστικός),

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κωστής Παπαϊωάννου

Για καρατήσεις, περισσότερς πληροφορίες για την εκδήλωση αλλά και για τους Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την κα Ζωή Γερουλάνου, Πρόεδρο του Δ.Σ. στο τηλέφωνο 6932414189 στο E-mail: info@greekguidedogs.gr  και στα τηλέφωνα 2109415222 κα Δ.Καραμιχαλάκου και κα Ι.Μαργιόλη.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΠΟΛΥΜΝΙΑ»
Κυνίσκας 15, Αθήνα ΤΚ:116 36, Τηλ.-Fax:75 64 554, Κινητό: 6974/107868

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου