meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΙΟΥΝΙΟΣ2012

26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012   

ΙΛΙΟΝ - ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 

Τρίτη 26 Ιουνίου 

Η νέα δομή του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ στον Δήμο Ιλίου, (Αθηνάς 47), θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, παρέχοντας υπηρεσίες ενημέρωσης σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της, συζήτηση με το κοινό (κατοίκους, χρήστες, γονείς) και  διανομή έντυπου υλικού σε ενδιαφερόμενους. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το off club του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ και το ΚΕΘΕΑ MOSAIC.
Τις ίδιες ώρες δύο τηλεφωνικές γραμμές (210-2630454 & 6948808514) θα εξυπηρετούν τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ενημερώνοντας το κοινό και διανέμοντας έντυπο υλικό.
Παράλληλα, θα γίνει δημοσιοποίηση της έναρξης λειτουργίας της νέας δομής στον Αθηναϊκό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες και ραδιόφωνο).

Τετάρτη 27 Ιουνίου
Η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ θα βρίσκεται στο Περιβαλλοντολογικό  Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και δημοσιοποίηση της νέας δομής στο Δήμο Ιλίου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου
 Η κινητή μονάδα του Street Work θα βρίσκεται στις κεντρικές πλατείες Αγίων Αναργύρων (10.00-12.00), του Καματερού (12.30-14.30) και του Μενιδίου (15.00-17.00).




Παρασκευή 29 Ιουνίου
Κλείσιμο των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με προβολή σχετικού υλικού στον πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Φανουρίου 99) του Δήμου Ιλίου με παράλληλη ενημέρωση των κατοίκων  και διανομή έντυπου υλικού.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Mosaic.

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 και ώρα 20:00 μ.μ., τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» θα βρίσκονται στην Πετρούπολη στην πλατεία Ηρώ όπου θα διεξαχθεί τουρνουά σκακιού μεταξύ 18 ΑΝΩ και του Σκακιστικού Συλλόγου «Δίας» Πετρούπολης. Ταυτόχρονα θα υπάρχει μουσική από μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης και νεανικό συγκρότημα, οι οποίοι θα συμμετέχουν εθελοντικά.
Την εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, συνδιοργανώνουν το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ», το 18 ΑΝΩ, το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, με συμμετοχή του Δήμου Πετρούπολης.
   
Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 21:00 μ.μ, στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση , έχει προγραμματιστεί θεατρική παράσταση, το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Χριστοδούλου, η οποία είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.
Tα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» θα βρίσκονται εκεί στις 19:00 μ.μ. με περίπτερο για διανομή έντυπου υλικού του Κέντρου, προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.
Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν με περίπτερα, οι Δήμοι Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου