meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΝΕΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ "ΤΥΡΤΑΙΟΣ"!


Το σκηνικό πλέον γνώριμο: τριπλή εμφάνιση του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Βράχων, τριπλό sold out και μόνιμη λατρεία του κόσμου στον καλλιτέχνη και στο συγκρότημά του!

Έτσι έγινε και φέτος, 12-14 Ιουνίου.

Μόνο που την Τρίτη το βράδυ στις 13 Ιουνίου, ο Γιάννης Χαρούλης υπενθύμισε με μια ακόμη παλικαρίσια πράξη του, ότι όσο ψηλά και αν φτάσεις, πρέπει να έχεις Καρδιά, Ψυχή και Αλληλεγγύη για να διατηρείσαι εκεί μόνιμα χάρη στην αγάπη του κόσμου!

ο Γιάννης Χαρούλης

60 φίλοι και μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ «Τυρταίος», ήταν δωρεάν προσκεκλημένοι του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Βράχων για να τον απολαύσουν και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, παραδοσιακούς και μοντέρνους σκοπούς!

Αθλητές με αναπηρία και μέλη των οικογενειών τους, έγιναν θερμά δεχτοί από την Παραγωγή της συναυλίας, με τον Γιάννη Χαρούλη και τους συνεργάτες του να τους προσφέρουν επίσης ρακές και Κρητικά γλυκίσματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!


Για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, είχαν κρατηθεί θέσεις στάθμευσης εντός του Θεάτρου, ενώ είχαν προβλεφθεί τουαλέτες ΑμεΑ και ειδικά διαμορφωμένος χώρος πλάι στη σκηνή, για ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση.

Να θυμίσουμε εδώ, ότι πριν 2 χρόνια, ο Γιάννης Χαρούλης είχε χαρίσει όλα τα έσοδα μιας συναυλίας του στο Θέατρο Βράχων, σε τρεις κοινωνικούς μη κερδοσκοπικούς φορείς, μεταξύ αυτών και ο Τυρταίος:

Δείτε παλαιότερο, σχετικό ρεπορτάζ εδώ:
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου των Παραολυμπιονικών, ευχαρίστησε τον Γιάννη Χαρούλη για τη ομαδική πρόσκληση, με τον Χανιώτη Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Βαγγέλη Αυγουλά να ανταλλάζει μαντινάδες μαζί του!

«Ζήσαμε όλοι απόψε μια μαγική βραδιά, γεμάτη αγάπη, σεβασμό, παλμό, συναίσθημα, ένταση και ενέργεια», σημείωσε ο κ. Αυγουλάς.

Τέλος, από μικροφώνου ο Γιάννης Χαρούλης, όπως κάνει σε κάθε συναυλία του, παρότρυνε τους χιλιάδες θαυμαστές του κατά την έξοδό τους από το Θέατρο Βράχων εκείνο το βράδυ, να συλλέξουν όλα τα καπάκια που μπορούν, προκειμένου οι διοργανωτές να προβούν στην αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου