meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ



παιδάκια παίζουν τύμπανα
Τέθηκε σε λειτουργία ο 11ος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός στην περιοχή Τσαλαβούτα του Περιστερίου. Η πόλη πλέον διαθέτει τον πιο σύγχρονο παιδικό σταθμό της Αττικής. Θα φιλοξενεί δεκάδες παιδιά, σ’ ένα περιβάλλον ιδανικό και σύγχρονο για την προσχολική αγωγή.

"Το συγκεκριμένο έργο κοινωνικής υποδομής έλλειπε από την περιοχή, το είχαμε υποσχεθεί και σήμερα το παραδώσαμε στην κοινωνία με απόλυτη συνέπεια", δήλωσε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, κατά την τελετή των εγκαινίων το απόγευμα της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2015.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων του Περιστερίου, καθώς και του κ. Βαγγέλη Αυγουλά εκπροσώπου του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Στην Ελλάδα του 2015 που πάσχει από το «φαίνεσθαι», η δημοτική αρχή του Περιστερίου και ο κ. Παχατουρίδης προχωρούν σε μια ποιοτική επένδυση ουσίας, στα παιδιά μας άρα στο Μέλλον μας», δήλωσε ο κ. Αυγουλάς συγχαίροντας για το έργο, αφού ξεναγήθηκε λεπτομερώς από τους παιδαγωγούς στους χώρους του υπερσύγχρονου Βρεφονηπιακού σταθμού.

Παρόντες επίσης μεταξύ άλλων ήταν διευθυντές και παιδαγωγοί από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Περιστερίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου κ. Ιωάννης Νομικός, η αρμόδια αιρετή Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου και δεκάδες γονείς.



 
Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν με σκετσάκια, χορευτικά και τραγούδια οι μικροί μαθητές του νέου Σταθμού!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου