meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

MELANIE GAYDOS: ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΑΚΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ...TOP MODEL

    
Η 27χρονη Melanie Gaydos γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, που ονομάζεται  εξωδερμική δυσπλασία. Εξαιτίας της ασθένειας η νεαρή γυναίκα δεν έχει μαλλιά, ούτε δόντια, ενώ είναι και μερικώς τυφλή. Η εμφάνισή της δεν στάθηκε όμως εμπόδιο στα όνειρά της και σήμερα η Melanie κάνει μια λαμπρή καριέρα τοπ μόντελ, ενώ ανάμεσα στους θαυμαστές της είναι και η Miley Cyrus.

Η 27χρονη κοπέλα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας δεν έχει μαλλιά και δόντια, ενώ είναι και μερικώς τυφλή... Πώς η Melanie Gaydos κατόρθωσε να κάνει καριέρα μοντέλου;


Η 27χρονη Melanie Gaydos γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, που ονομάζεται εξωδερμική δυσπλασία. Εξαιτίας της ασθένειας η νεαρή γυναίκα δεν έχει μαλλιά, ούτε δόντια, ενώ είναι και μερικώς τυφλή. Η εμφάνισή της δεν στάθηκε όμως εμπόδιο στα όνειρά της και σήμερα η Melanie κάνει μια λαμπρή καριέρα τοπ μόντελ, ενώ ανάμεσα στους θαυμαστές της είναι και η Miley Cyrus!


Η Melanie σπούδασε Καλές Τέχνες στην Νέα Υόρκη και δηλώνει ότι ένας φίλος της την παρότρυνε να απαντήσει σε αγγελία, όπου φωτογράφοι μόδας αναζητούσαν «μοναδικούς ανθρώπους» για φωτογραφήσεις. Η κοπέλα απάντησε στην αγγελία και είδε σύντομα την καριέρα της ως μοντέλο να απογειώνεται, ενώ πριν ένα χρόνο αποφάσισε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα που είχε στο στόμα της και να μείνει, όπως ακριβώς ήταν λόγω της ασθένειάς της, δηλαδή, χωρίς δόντια.


Η ίδια δήλωσε στο Yahoo: «Οι άνθρωποι αισθάνονται πιο άνετα μαζί μου όταν έχω δόντια, εγώ όμως όχι». Η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει ότι όλα είναι θέμα αντίληψης και όταν οι άνθρωποι την ρωτούν, πώς μπορεί να φάει χωρίς δόντια, εκείνη τους απαντά: «Πώς μπορούν άνθρωποι χωρίς πόδια να τρέχουν στον Μαραθώνιο;».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου