meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ!





Μια πρωτότυπη, ευρηματική και φαντασμαγορική πρόταση γάμου έγινε την περασμένη Κυριακή 10 Μαΐου στο γήπεδο Αλμυρού στο Ηράκλειο Κρήτης, από τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας –Nova Απολυμαντική Στέλιο Χιώτη, στην αγαπημένη του Ελίνα Μωραίτη!

Ποδοσφαιριστές, προπονητικό team, λοιποί παράγοντες και διαιτητές όλοι στο κόλπο! Με πρόσχημα ότι η ομάδα θα βραβεύσει τον παίχτη, η Αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Μαρία Παπαδάκη «παρασέρνει» από τις κερκίδες στο γήπεδο την αρραβωνιαστικιά του Στέλιου Ελίνα και ξεκινά η είσοδος της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο: όμως ξαφνικά οι παίχτες βγάζουν τις φανέλες τους και μπαίνουν σε σειρά, ώστε οι μπλούζες που έκρυβαν να σχηματίζουν γράμμα-γράμμα τη φράση «Ελίνα θα με παντρευτείς;»! Πρώτος στη σειρά ο Στέλιος με ολόκληρο το όνομα της αγαπημένης του γραμμένο στη δική του μπλούζα, γονατίζει μπροστά στην ξαφνιασμένη Ελίνα και της δίνει το δαχτυλίδι ζητώντας της να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί!





Όλο το γήπεδο χειροκροτούσε συνεχώς, ενώ από τα μεγάφωνα έπαιζε το τραγούδι «Η Επιμονή Σου» της Ελεονόρας Ζουγανέλη και η Ελίνα μετά το πρώτο σοκ λέει το «Ναι»!!! Τριάμισι χρόνια σχέσης μεταφράζονται πλέον σε γάμο!

«Είχαμε μεγάλο άγχος γιατί η Ελίνα δήλωνε κατά του γάμου και δεν είχαμε plan B σε περίπτωση που έλεγε Όχι στο Στέλιο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και χάρη στο όμορφο οικογενειακό κλίμα της ομάδας μας, καταφέραμε το τοπικό πρωτάθλημα που άρχισε με το θλιβερό γεγονός της απώλειας ενός φιλάθλου, να κλείσει με το αισιόδοξο μήνυμα ότι «η ζωή συνεχίζεται!», δηλώνει στο «Με Άλλα Μάτια» η Αντιπρόεδρος της Ομόνοιας κα Μαρία Παπαδάκη.

«Το γήπεδο πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα στη συνείδηση όλων μας χώρος Ομόνοιας και οικογένειας. Κόντρα στα πολλά θλιβερά περιστατικά βίας που κάθε τόσο θλίβουν την Ελλάδα, εμείς καταφέραμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα χαράς και είμαστε πολύ περήφανοι γι’αυτό», μας δηλώνει ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μάνος Τζανακάκης και συνεχίζει: «Εύχομαι στο Στέλιο και στην Ελίνα να ζουν κάθε στιγμή της ζωής τους χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι όπως τους είδαμε τη στιγμή της πρότασης γάμου»!



Εν τέλει στο αγωνιστικό σκέλος η Ομόνοια Nova Απολυμαντική κέρδισε με 4-2 τον Εθνικό με το γαμπρό να σκοράρει ένα από τα τέρματα και να το αφιερώνει φυσικά στην αγαπημένη του Ελίνα!

Ο φίλος της ομάδας Βαγγέλης Αυγουλάς συνεχάρη προσωπικά το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο γι’αυτή τους την πρωτοβουλία, με τους παράγοντες της Ομόνοιας να υπόσχονται μεγαλύτερη φιέστα στο Βαγγέλη Αυγουλά αν ποτέ χρειαστεί βοήθεια να κάνει και εκείνος τη δική του πρόταση γάμου!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου