meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΛΗ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΟ ΖΟΡΜΠΑ!

Μεσάνυχτα Σαββάτου 14 Μαρτίου με τους Γιάννη Κακλή και Παντελή Δερμιτζάκη με το συγκρότημα τους να έχουν ξεκινήσει ήδη τη ζωντανή εμφάνιση τους στο Κρητικό Κέντρο διασκέδασης «Ζορμπάς».

Η πόρτα του Κέντρου ανοίγει και ο νεαρός φίλος του τραγουδιστή Γιάννη Κακλή Βαγγέλης Αυγουλάς μπαίνει μόνος του, κρατώντας το Λευκό του Μπαστούνι, απαραίτητο εργαλείο των τυφλών για τη μετακίνηση τους.

Για 2-3 λεπτά όλοι κοιτούν προς την πόρτα παγωμένοι. Αμηχανία. Μάλλον δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο κάποιος τυφλός να διασχίζει αποστάσεις σε αφιλόξενους δρόμους και μάλιστα βράδυ για να πάει να διασκεδάσει κόντρα σε ταμπού και βλέμματα!

Ο Γιάννης Κακλής σταματά το τραγούδι και ζητά κάποιος να πάει κοντά στο Βαγγέλη Αυγουλά. Ο νεαρός δικηγόρος ζητά βοήθεια να φτάσει στην πίστα να χαιρετήσει τον συντοπίτη του με το συγκρότημα του.

Ο Γιάννης Κακλής ρωτά ανήσυχος το φίλο του για τη διαδρομή του από το Ίλιον και για το «κατόρθωμα» του να διασχίσει βράδυ και τα 2 ρεύματα της Λεωφόρου Συγγρού για να φτάσει στο κέντρο! Ο Βαγγέλης Αυγουλάς τον ηρεμεί και αστειεύεται: «Δεν ήρθα μόνος μου Γιάννη, ήρθα «με τσ’ αναμνήσεις μου παρέα» να πιω ένα ποτό και να ακούσω live έναν αληθινό μου φίλο»!

Ο γνωστός λυράρης Παντελής Δερμιτζάκης καλεί στην πίστα το γιο του Ανδρέα, τους γνωρίζει με το Βαγγέλη Αυγουλά και όλοι μαζί συμφωνούν πως από δω και πέρα ο Ανδρέας θα είναι συνοδός του Βαγγέλη σε κάθε έξοδο τους για μουσικά ταξίδια με άρωμα Κρήτης!

Ο Γιάννης Κακλής συγκινημένος δακρύζει και αφιερώνει στο νεαρό του φίλο το αγαπημένο του τραγούδι: https://youtu.be/62VKOv7P2Uc

Ενώ μαζί οι δυό τους αφιερώνουν την ομορφιά των παλικαρίσιων στιγμών που ζουν εκείνα τα λίγα λεπτά στους γονείς τους, οικογενειακοί φίλοι που τους μεγάλωσαν μπολιασμένους με αξίες για τις οποίες αξίζει να ρισκάρεις και να θυσιάζεσαι για να τις κρατάς ανόθευτες στη ζωή σου!

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Κακλής και ο Παντελής Δερμιτζάκης με το συγκρότημα τους έχουν στηρίξει αφιλοκερδώς πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Βαγγέλης Αυγουλάς και το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια», όπως π.χ. για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος ή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Προγράμματος Συσσιτίων του Δήμου Ιλίου.

Η βραδιά έκλεισε με το Γιάννη Κακλή να τραγουδά ζωντανά και να αφιερώνει σε όλους τους φίλους του το νέο του τραγούδι «Γέλα Ξανά», το οποίο θα ηχογραφηθεί την ερχόμενη εβδομάδα για το νέο του δίσκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου