meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015


Τελέστηκε το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 ο καθιερωμένος Αγιασμός στο χώρο της Ένωσης Κρητών Ιλίου για την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς!

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πατήρ Δημήτριος Παναγακόπουλος, ο γιος του οποίου κάνει μαθήματα λαούτου στην Ένωση! Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι εθελοντές που βοηθούν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους έμπειρους δασκάλους και μετά τον Αγιασμό ακολούθησε κέρασμα, τραγούδι και χορός προς τιμήν όλων!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κουμαραδιός και Βασιλόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φραγκάκης, Αυγουλάς, Βομπιράκη και ο εκδότης του δωρεάν διανεμόμενου περιοδικού «Δυτικές Διαδρομές» κ. Στεφανάκης.


Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Στέλιος Μπουρδάκης, σημείωσε ότι και φέτος στην Ένωση συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα χορού με δάσκαλο το Γιώργο Φραγκάκη, ενώ δωρεάν μαθήματα γίνονται και στη λύρα με δάσκαλο το Γιάννη Μακριδάκη και στο λαούτο με δάσκαλο το Γιάννη Κακλή. Επίσης, ο κ. Μπουρδάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ιλίου και όλο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για την ολόπλευρη στήριξη τους στο σύλλογο και την αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια!


Ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Ιλίου για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, τα πολυπληθή τους τμήματα και τις ποιοτικές εκδηλώσεις που προσφέρουν κάθε χρόνο στους συμπολίτες μας, ενώ σημείωσε ότι παρά την οικονομική κρίση ο Δήμος θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους αθλητικούς, τους πολιτιστικούς και τους εθνικοτοπικούς συλλόγους της πόλης όχι μόνο επιχορηγώντας τους, αλλά και υποστηρίζοντας τους καθημερινά και έμπρακτα και με διάφορους άλλους τρόπους.


Ο καταγόμενος από τα Χανιά τ.Αντιδήμαρχος Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς, σημειώνει στο «Με Άλλα Μάτια» ότι αξίζει να τονιστεί και το πλούσιο κοινωνικό έργο της Ένωσης Κρητών Ιλίου, με τις γιγάντιες εκστρατείες στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου που οργανώνει τακτικά, ενώ πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μαγειρεύονταν μερίδες για το συσσίτιο της πόλης από εθελοντές και εργαζομένους των κοινωνικών δομών του Δήμου Ιλίου. Επιπλέον, η Ένωση Κρητών Ιλίου είναι εδώ και χρόνια μέλος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Φαέθων».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου