meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FAMILY 89,5: ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ FM!

 

Το Μοναδικό πανελλαδικά Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5 είναι μια υγιής και κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία λειτουργεί νόμιμα από τον Αύγουστο του 2011 και εδρεύει στο Ν. Ηρακλείου, έχοντας παράλληλα απήχηση και σε πανελλαδικό επίπεδο μέσω του διαδικτυακού της τόπου www.8950.gr&www.radiofamiiy.gr,όπου καθημερινά έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα είτε για την ακρόαση του ραδιοφώνου μας μέσο του διαδικτύου είτε για την ανάγνωση άρθρων που αφορούν γονείς και παιδιά. Η πορεία του family Fm 89.5 με την πάροδο του χρόνου αποδεικνύεται ανοδική, αφενός γιατί από την πρώτη στιγμή της μετάδοσης τουακούει το τι θέλουν Γονείς και Παιδιά, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό που τους περιβάλει με αγάπη καισεβασμό, αφετέρου λόγω της διαρκούς εμπιστοσύνης των μεγαλύτερων και οικονομικά υγιών τοπικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του παιδιού και της οικογένειας στις διαφημιστικές ενέργειες, που ολοένα αυξάνεται.

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ 45, ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ 71414 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Τηλέφωνο : 2811112 344 . Email: info@radiofamily.gr. Web : www.radiofamily.gr

Το ακροατήριο του παιδικού Ραδιοφώνου Family fm 89.5 είναι παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, νέοι γονείς και ιδιαίτερα μητέρες, όπου ακολουθούν τα ακούσματα των παιδιών τους, διασκεδάζοντας έτσι μαζί τους. Για την ακρίβεια περίπου 30.000 μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μη συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των παιδιών ηλικίας κάτω των τριών ετών, αποτελούν τους καθημερινούς μας ακροατές. Λαμβάνοντας υπόψη και τους γονείς αυτών, κυρίως τις μητέρες, ο αριθμός αυτός ξεπερνάει τις 100.000. Αναλογικά με τον πληθυσμό του Νομού Ηρακλείου ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό περίπου 35%.

Το κλειδί της επιτυχίας αποτελεί η ύπαρξη μουσικής ποικιλίας και ακουσμάτων, καθώς και ζωντανές εκπομπές ψυχαγωγικού και συμβουλευτικού περιεχομένου, αποτελούμενο από ραδιοφωνικούς παραγωγούς επιλεγμένους με συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια (διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, παιδίατροι, εκπαιδευτικοί, γονείς), καλύπτοντας μ' αυτόν τον τρόπο όλες τις ηλικιακές ομάδες παιδιών (από τη βρεφική έως και την σχολική ηλικία), αλλά και γονέων, όπως και την ανάγκη όλων αυτών για ψυχαγωγία και εποικοδομητική απασχόληση.

Η αμφίδρομη επικοινωνία με τους ακροατές μας είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητας μας, δείχνοντάς μας το συνεχώς αυξανόμενο ακροατήριο που δημιουργείται, αλλά και τις απαιτήσεις τους. Πέραν της επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων κειμένου και e-mail, από το site του Family fm 89.5(www.radiofamilv.grl , δίνεται η δυνατότητα σε όσα παιδιά το επιθυμούν να έρθουν στο Στούντιο του ραδιοφώνου μας και να πραγματοποιήσουμε μαζί μια εκπομπή λαμβάνοντας Τιμητικό Δίπλωμα Ραδιοφωνικού Παραγωγού.


Σε μια εποχή όπου ο καταιγισμός της γνώσης εξελίσσει γρηγορότερα τις ικανότητες, τις σκέψεις και τα συναισθήματα των παιδιών, η ύπαρξη του Family fm 89.5 έχει γίνει απαραίτητη συντροφιά των εκπαιδευτικών και της οικογένειας που έχει παιδιά, κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας απασχολώντας τα δημιουργικά και ευχάριστα. Από το σπίτι μέχρι τη βόλτα, από το πρωινό ξύπνημα έως το βραδινό τους ύπνο.

Το παιδικό ραδιόφωνο Family fm 89.5 έχει καθιερωθεί σε παιδικά πάρτι, παιδότοπους και γενικότερα σε χώρους όπου δραστηριοποιούνται παιδιά.

Το Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5 είναι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας του Ηρακλείου, χορηγός και υποστηρικτής του Δήμου Ηρακλείου και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που με την αμεσότητα και την πρωτοπορία του έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στις καρδιές των παιδιών.

Το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια» καθώς και ο διαχειριστής του κ. Βαγγέλης Αυγουλάς προσωπικά και το παιδικό ραδιόφωνο Family, συνεργάζονται σταθερά προωθώντας από κοινού χριστικές πληροφορίες με στόχο την πιο σφαιρική διαπαιδαγώγηση των παιδιών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου