meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ - ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ



Χορήγηση Μικρογεύματος - Δεκατιανού σε μαθητές που οι οικογέειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Αξιοποιώντας το τα μειακό του αποθεματικό, ο Δήμος Ιλίου, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα καλύψει πλήρως την παροχή καθημερινού μικρογεύματος - δεκατιανού σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείουγια τη στήριξη οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τη βασική ανάγκη σίτισης των παιδιών κατά την παραμονή τους στο σχολείο. 

Τα μικρογεύματα θα είναι σύμφωνα με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, καθώς και τις ισχύουσες Αγορανομικές και γειονομικές Διατάξεις, συσκευασμένα χωρίς κανένα διακριτικό σήμα του Δήμου, με σκοπό τη διασφάλιση του απορρήτου των μαθητών και θα διανέμονται στους γονείς από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Θα περιλαμβάνουν τοστ ή σάντουιτς ή οποιοδήποτε άλλο είδος μικρογεύματος σε ατομική συσκευασία, με χυμό πορτοκάλι ή φρούτο εποχής.

Σημειώνεται ότι για την ένταξη νέων δικαιούχων στο πρόγραμμα, απαραίτητη είναι η κατάθεση σχετικής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους γονείς στην Κοινωνική Υπηρεσίου του Δήμου Ιλίου (Νέστορος 101, 2ος όροφος, Ίλιον) και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα: 2132030020 & 2132030018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου