meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ



Στην τιμητική πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, ανταποκρίθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς εκπροσωπώντας και το Δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Ζενέτο και παραβρέθηκε στις 7 Ιουνίου το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου, όπου έλαβε χώρα η Διενοριακή Εορτή  Λήξεως των αθλητικών προγραμμάτων της Μητροπόλεως.



Με τη λήξη των κατηχητικών μαθημάτων, των ενοριακών συναντήσεων και των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων του εκκλησιαστικού έτους 2013-2014, έλαβαν χώρα οι τελικοί αγώνες του ποδοσφαιρικού τουρνουά μεταξύ των ενοριών της Μητροπόλεως, καθώς και αγώνες στίβου για τα κορίτσια των ενοριών.



Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε το Δήμο Ιλίου για τις έμπρακτες διευκολύνσεις που παρείχε στη Μητρόπολη ώστε να πετύχει η διεξαγωγή της εκδήλωσης, ενώ παρακολούθησε από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Ιλίου κ. Αυγουλά και τον Αντιδήμαρχο Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Ρέπα τους εξής αγώνες:
  • Επίπεδο Δημοτικού, ομάδες Ιερών Ναών: Αγ. Γεωργίου Αχαρνών -Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως
  • Επίπεδο Γυμνασίου, ομάδες Ι. Ναών: Αγ. Βαρβάρας Ιλίου- Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως
  • Επίπεδο Λυκείου, ομάδες Ι. Ναών: Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ιλίου -Γεννήσεως Χριστού Καματερού
  • Διεξαγωγή αγώνα δρόμου νεανίδων

Ενώ στο τέλος της εκδήλωσης όλοι έκαναν απονομή μεταλλίων και ενθυμίων στους νεαρούς συμμετέχοντες.



Στην είσοδο του Δημοτικού σταδίου Ιλίου και κατά τις ώρες 17:00-20:00 παρουσιάστηκαν από τις ενορίες της Μητροπόλεως μας έργα αγιογραφίας, ζωγραφικής και λοιπών εικαστικών τεχνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου