meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 11ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ 7Ο ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ


Το 7ο ΓΕΛ Ιλίου μέσα στα πλαίσια των πολύπλευρων δραστηριοτήτων του και θέλοντας να αναδείξει τη σοβαρότητα και την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνει σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ημέρα αιμοδοσίας, την Τρίτη 11/03/2014 και ώρες 9:00π.μ. – 13:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Η συμμετοχή των μαθητών, καθηγητών και γονέων των μαθητών μας, όπως και οποιουδήποτε επιθυμεί να συμμετέχει, θα βοηθήσει στην προσπάθεια δημιουργίας θετικού κλίματος για ακόμα περισσότερους αιμοδότες!

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας υπεύθυνο θα είναι το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα έρθουν να προστεθούν στην πολύ καλά οργανωμένη Τράπεζα Αίματος του Δήμου Ιλίου!

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στο σχολείο και μίλησαν σε μαθητές της Γ’ Λυκείου για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς και ο ιατρός (Καρδιολόγος) του Δήμου κ. Παναγιώτης Μητρόπουλος.

Την ενημερωτική ομιλία συντόνισαν ο υποδιευθυντής του 7ου ΓΕΛ κ. Κόλλας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου και Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Γ. Κουμαραδιός.

Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να λύσουν σε ανοιχτή συζήτηση απευθείας πολλές ιατρικές τους απορίες και ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής για την Εθελοντική Αιμοδοσία έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου