meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΛΙΟΥ: ΤΟ ΤΣΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ


 
Την Κυριακη το απόγευμα 15 Δεκεμβρίου 2013 πλήθος κόσμου κατέκλεισε το Καλλιτεχνικό Καφενείο του Δήμου Ιλίου, εξαντλώντας έναντι συμβολικού αντιτίμου όλες τις προσκλήσεις για το καθιερωμένο ετήσιο «Τσάι Της Αγάπης» που επί χρόνια διοργανώνει το Κέντρο Γυναικών Ιλίου, με τα έσοδα της εκδήλωσης να διατίθενται κάθε χρόνο σε ιδρύματα της περιοχής και σε άπορες οικογένειες που κατοικούν στο Ίλιον, δωρεές καθ’ υπόδειξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου.

 
Ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος στάθηκε στον χαιρετισμό του στη ζωτικής σημασίας κοινωνική συμβολή των μελών του Κέντρου Γυναικών Ιλίου στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων στην πόλη, αφού τα έσοδα των εκδηλώσεων διατίθενται κυρίως για την κάλυψη λογαριασμών απόρων συμπολιτών μας σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ και για την κάλυψη άλλου είδους βιοποριστικών αναγκών π.χ. θέρμανσης, την ίδια στιγμή που η γραφειοκρατία δεν επιτρέπει σε έναν Δήμο με αποθεματικό εκατομμυρίων ευρώ όπως το Ίλιον, να διαθέσει τα χρήματα του σε κάθε κατεύθυνση ανακούφισης των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη. 
 
Παράλληλα, ο κ. Ζενέτος συνεχάρη από καρδιάς την ομάδα εκδηλώσεων του Κέντρου και την εμψυχώτρια του κ. Αγγέλα Δαμιανάκη για την αθόρυβη καθημερινή ανιδιοτελή κοινωφελή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και για τη νέα τους πρωτοβουλία να παρέχουν δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές των τάξεων του Δημοτικού σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου!

Η βραδιά έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθει λαχειοφόρος αγορά και ήδη μέρος των συνολικών εσόδων διατέθηκαν στη σίτιση 80 απόρων συμπολιτών μας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, εξασφαλίζοντας τους μέσω Cattering ένα πλήρες γιορτινό γεύμα στο ζεστό, φιλόξενο χώρο της Δομής παροχής συσσιτίου του Δήμου Ιλίου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου