meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΡΙΜΙΝΙ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ

Εγκαίνια της ανακαινισμένης πλατείας Ρίμινι στο Ίλιον.


Σε μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης πλατείας Ρίμινι και το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν των πεσόντων πολεμιστών των εκστρατευτικών Σωμάτων Μέσης Ανατολής, Ριμινιτών, Ιερολοχιτών, το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2013, στο επιβλητικό μνημείο που δεσπόζει στην πλατεία Ρίμινι στο Ίλιον.
 
Τα εγκαίνια της πλατείας, η οποία έγινε σύγχρονη κια βασισμένη σε βιοκλιματικά πρότυπα αστικής ανάπλασης, έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, τέλεσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγούρος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος.
 
 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Κώστας Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας, ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραϊμης, ο πρώην Δήμαρχος Παλαιού Ψυχικού Ερωτόκριτος Νεόφυτος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Πρόεδροι Φορέων, Οργανισμών και Συλλόγων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σωμάτων Μέσης Ανατολής, Ριμινιτών, Ιερολοχιτών Λεωνίδας Ρόκος, αγωνιστές Ριμινιτές, η Φιλαρμονική και το Στρατιωτικό Άγημα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, καθώς και πλήθος κόσμου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου