meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!!!


Την Παρασκευή το απόγευμα, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ, αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα στο ΡΑΦΤΗ, στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων της Α.Ε.Β. Η ομάδας του χωριού μας, ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με 5-0 και τελικά κέρδισε με 10-2. Σκόρερ της ομάδας μας, οι: Αθανάσιος Β. Δρακόπουλος (6, κορυφαίος), Γεώργιος Χρ. Πανουσόπουλος (2), Μιχάλης Τρ. Δρακόπουλος (1) και Παναγιώτης Φ. Ξουράφης (1).



Η ομάδα αγωνίστηκε με τους: Νίκο Δ. Καβουρίνο, Παναγιώτη Σπ. Παπαχρόνη, Γιάννη Γ. Καρούντζο, Θανάση Γ. Καρούντζο, Θανάση Β. Δρακόπουλο, Παναγιώτη Φ. Ξουράφη, Μιχάλη Τρ. Δρακόπουλο, Γιάννη Ν. Μεγρέμη, Γεώργιο Χρ. Πανουσόπουλο, Γεώργιο Ν. Παπαδάκο. Μαζί με τους αγωνιζόμενους, ο φωτορεπόρτερ της ομάδας Θανάσης Σωτ. Τσαρουχάς (tam) και ο φίλος της Βλαχέρνας Βαγγέλης Αυγουλάς (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής Ιλίου Αττικής και γραμματέας της νεολαίας τυφλών Ελλάδας).

Μετά το ματς ο Βαγγέλης Αυγουλάς (που μας έφερε γούρι!!!) υποσχέθηκε στην Α.Ε.Β. να φέρει ποδοσφαιρικές μπάλες για να δοθούν στα παιδιά του χωριού. 



H Α.Ε.Β. θερμά ευχαριστεί το χωριό ΡΑΦΤΗ για την πρόσκληση διεξαγωγής του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα.


Πηγή: www.vlaxerna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου