meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων με Ανάπηρα Παιδιά – ΟΤΕ, το περασμένο Σάββατο το πρωί 23/5ου, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών και την προσφορά χαράς και διασκέδασης στα παιδιά που δυστυχώς δεν έχουν πολλές ευκαιρίες κοινωνικών συναναστροφών.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αθήνας των εργαζομένων του ΟΤΕ, τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή εκπροσώπησε ο ειδικός του συνεργάτης και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τη ενεργή εκπροσώπηση του Συλλόγου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ και αργότερα είχε ιδιαίτερη συζήτηση με την Πρόεδρο κα Γεωργία Μπαντούνα επί των προβλημάτων που αναφέρουν τα μέλη, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας.



Τέλος, ο κ. Αυγουλάς, σε κλίμα συγκίνησης, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ανέφερε ότι διαχρονικά, πέρα και ανεξάρτητα από κόμματα, χρώματα και Κυβερνήσεις, ξεχωρίζει εξ αιτίας της απουσίας της πολιτείας η ηρωική στάση και το παραδειγματικό ενδιαφέρον και η αγάπη των οικογενειών των ΑμεΑ για τους ανθρώπους τους, καθημερινά και αδιάκοπα και αυτό αξίζει ένα μόνιμο θαυμασμό και ένα διαρκές χειροκρότημα καρδιάς!

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Κασίμης και η εκπρόσωπος του Συλλόγου «Ανοιχτή Αγκαλιά» κα Κοντογιάννη.


Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη γύρω από νομοθετικές εξελίξεις που τους αφορούν και για διάφορες άλλες αλλαγές στο πλαίσιο των δικαιωμάτων των παιδιών τους όπως και για διάφορα άλλα προγράμματα, ενώ ακολούθησε διασκέδαση με ζωντανή μουσική από ορχήστρα, προσφορά του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου