meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ"



Τι είναι το σύστημα; Ποιος είναι το σύστημα; Εγώ είμαι στο σύστημα;

Αυτός που πάει κόντρα στο σύστημα είναι αντισυστημικός; Ή το σύστημα μεγάλωσε κι εμπεριέχει και τους αντισυστημικούς στις προδιαγραφές του; Αν οι κακοί είναι στις φύλακες, οι καλοί που βρίσκονται;

Ο θαυματοποιός Γιάννης Ζουγανέλης παρουσιάζει μια αντεργκράουντ πολιτική σάτιρα, βασισμένη σε πιο αληθινή, απ'τις πραγματικές ιστορίες pου μας λένε στις ειδήσεις...  Την έγραψε ο Θοδωρής Αθερίδης  και την εκτελούν κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας οι ως άνω δύο γνωστοί ηθοποιοί μαζί με τους Λευτέρη Ελευθερίου, Γ. Μπισμικόπουλο κ.α.


Το κατάμεστο θέατρο και τα έντονα επαναλαμβανόμενα χειροκροτήματα, κατέδειξαν ήδη από την πρεμιέρα ότι καλώς η παράσταση συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά! Πολλοί εκ του καλλιτεχνικού χώρου, ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, τηλεπαρουσιαστές και άλλοι, παρακολούθησαν την παράσταση και ευχήθηκαν από κοντά στους συντελεστές της καλή επιτυχία!

Στην πρεμιέρα της Θεατρικής Παράστασης «Πράματα και Θάματα» την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στο Μικρό Παλλάς παραβρέθηκε ο Βαγγέλης Αυγουλάς, ως επίσημος προσκεκλημένος του κ. Γιάννη Ζουγανέλη!


Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από κοινές δράσεις, αγώνες και εκδηλώσεις υπέρ του αναπηρικού κινήματος και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων και κατά του κοινωνικού ρατσισμού!

Ο κ. Ζουγανέλης και η κόρη του Ελεονόρα, συζήτησαν μεταξύ άλλων τις αναμνήσεις τους από το Ίλιον όπου έμεναν, πόλη την οποία υπηρετεί αυτοδιοικητικά από το 2011 ο Βαγγέλης Αυγουλάς, ενώ σε πηγαδάκι γνωστών καλλιτεχνών ο Γιάννης Ζουγανέλης διατύπωσε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την άποψη του για τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εξελίξεις που αφορούν τον κ. Αυγουλά…




«Να μην περιμένουμε θαύματα για να σωθούμε στη ζωή μας», λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης ότι θα καταλάβετε εάν παρακολουθήσετε αυτή την εκπληκτική, διαδραστική παράσταση με την ενδιαφέρουσα πλοκή και το πολύ γέλιο που προκαλούν παράλληλα τα παιχνίδια των ηθοποιών με το κοινό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου