meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΕΑ ΙΛΙΟΥ "ΤΥΡΤΑΙΟΣ" ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BOCCIA2014



Μεγάλες επιτυχίες από την συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Boccia του Αθλητικού Σωματείου  ΑΜεΑ Ιλίου «ΤΥΡΤΑΙΟΣ»

Από την Τετάρτη 7 μέχρι και την Κυριακή 11 Μάιου 2014 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia για άτομα με αναπηρία.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχε με 20 αθλητές και με επιτυχία το Αθλητικό Σωματείο  Α.Με.Α  της πόλης μας «ΤΥΡΤΑΙΟΣ».

Οι αθλητές του σωματείου μας μετά από μία δύσκολη και συνεχόμενη προσπάθεια σε ένα κοπιαστικό πρωτάθλημα 5 συνεχόμενων ημερών με αντιπάλους αθλητές από όλη την Ελλαδα  κατέκτησαν συνολικά :

1 Χρυσό, 3 Ασημένια και 1 Χάλκινο στα ατομικά αγωνίσματα και 7 ασημένια  και 3 χάλκινα στα ομαδικά αγωνίσματα.



Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας μας και απέδειξαν στην πράξη την συνεχώς ανερχόμενη πορεία του σωματείου μας. Η δουλεία που γίνεται από τους υπευθύνους του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια είναι σοβαρή και αυτό φαίνεται και μέσα απο τα αποτελέσματα. Προπονητής του σωματείου ο Μιχάλης Νικόπουλος που μαζί με τους βοηθούς του καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την καλύτερη απόδοση των αθλητών στο Boccia αλλα και στα υπόλοιπα αθλήματα που καλλιεργεί το σωματείο. 

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Γιώργος Φουντουλάκης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου Βαγγέλης  Αυγουλάς , που συνεχάρη την προσπάθεια των αθλητών και την κατάκτηση των μεταλλίων και απένειμε τα μετάλλια στους νικητές της κατηγορίας του ομαδικού.

Τέλος να σημειώσουμε ότι 3 αθλητές του σωματείου Βασίλι  Νίκος, Κυριακιδης  Δημητρης και Γαλαιος  Χρήστος     συμμετέχουν στην Εθνική μας Ομάδα και θα λάβουν μέρος τον Ιούνιο στο Διεθνές Πρωτάθλημα Boccia που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία.

Ξεχωριστή στιγμή της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσε και η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος της ομάδας του Τυρταίου κατά την διάρκεια της τελετής των απονομών  που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από όλους τους παρευρισκόμενους.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών
           
Ατομικά αγωνίσματα
Βασίλι  Νίκος  bc4 Χρυσό μετάλλιο
Γωνιας  Μαρίνος  bc4 Ασημένιο μετάλλιο
Κυριακιδης  Δημητρης  bc1 Ασημένιο μετάλλιο
Πεππα   Αγγελική  bc2 Ασημένιο μετάλλιο
Γαλαιος  Χρήστος  bc2 Χάλκινο Μετάλλιο.

Ομαδικά Αγωνίσματα
Βασίλι  Νίκος  - Γωνιας  Μαρίνος  bc4 Pairs Ασημένιο μετάλλιο 

Κυριακιδης  Δημητρης, Κυπριώτης Χρήστος,   Πεππα   Αγγελική,  Γαλαιος  Χρήστος, Ομαδικό Ασημένιο μετάλλιο 

Περισσότερες πληροφορίες την ιστοσελίδα www.tyrtaiosamea.gr και στο facebook: ΤΥΡΤΑΙΟΣ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του σωματείου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου