meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ''ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ''


Μια θεματική συνδεδεμένη με αίγλη, μετάλλια, διακρίσεις, αλλά και πολλές συζητήσεις για την απουσία κρατικής μέριμνας, τις χορηγίες και τις επιχορηγήσεις, την ορθότητα οικονομικής διαχείρισης ποσών από φορείς και σωματεία, θα ξεδιπλωθεί αυτή την Κυριακή 6-8 το απόγευμα ζωντανά στο www.thisisradio.gr και στο ραδιοφωνικό «Με Άλλα Μάτια».
 
Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και η Ελεάννα Φίλιου με πολλούς καλεσμένους που εκπροσωπούν όλες τις πλευρές, θα εξερευνήσουν μαζί σας όλες τις πτυχές του Παραολυμπιακού Αθλητισμού!
 
Ζωντανά στο στούντιο θα είναι ο προπονητής της χρυσής Παραολυμπιονίκη Μαριλένας Κορδαλή κ. Μιχάλης Νικόπουλος, ο οποίος θα προβάλει και το έργο του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος» που υποστηρίζεται και από το Δήμο Ιλίου.
 
Επίσης, ζωντανά το πάνελ θα συμπληρώσουν ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Τυφλών «Όμηρος» κ. Δημήτρης Σηφάκης και ο Παραολυμπιονίκης Δημήτρης Αμπατζής.
 
Τηλεφωνικά παρεμβαίνουν ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης κ. Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή ερώτηση του στη Βουλή για τις ανύπαρκτες επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία Αμεα, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Άρης Πανανός που ηταν και υπαρχηγός της Ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, ο Παραολυμπιονίκης και επί χρόνια ενεργό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών κ. Θανάσης Μπαράκας, καθώς και ο κ. Σωτήρης Δέδες μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.
 
Αυτή την Κυριακή 6-8 το απόγευμα συζητάμε ζωντανά για τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό χωρίς προσχήματα στο www.thisisradio.gr  και στο πάντα επίκαιρο ραδιοφωνικό «Με Άλλα Μάτια»!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου